-Dino- Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 poczekaj chwile aż się zaladuje, dopiero potem przewiń do dolu ...;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 cóż można powiedzieć ? śliczne, fajny pomysł, super realizacja mam pisać dalej ...... napisz kilka słów jak powstała ta praca -zbyt widoczne przejscie między 3 i 2 obrazkiem od końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 nie zrozumiałem tekstów :D czekaj... mam mowić, że to co brzydkie to ładne i rysować brzydkie żeby innym się podobało? (i jednocześnie kreować własny, niezgodny ze mną, styl :] ) a z tymi zdjęciami (obrazami) ciekawy pomysł, szczególnie pierwszy i ten z podpisem "jesteś wielki" nieźle dopasowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 ehhh moza jak kura głupi ale nie rozumiem tego- pojawiaja sie teksty-"jestes wielki"," nie poddawaj sie"- bla bla dotyczace ambicji rysownika, a tu raptem" zlo jest jak slepa uliczka"czy cos takiego~~),albo "patrz prosto w oczy"( to ******* moje uczucia:p) co ma piernik do wiatraka? Zreszta czytajac to, wnioskuje ze chora ambicja cie ogarnia- nawet jak ******* jakis shit, to wmawiasz sobie ze to jest *******:/ Są i teksty bezsensowne i nieuzasadnione:"aby twoj projekt podobal sie innym nie moze podobac sie tobie"- tego to juz wogole nie rozumiem...No chyba ze tworzysz jakas abstrakcje czy cos co przez ogol nie jest akceptowane... Dla mnie to kupa farmazonów z obrazkami- sry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 nie popadnij w samouwielbienie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 hmm no coz ...ja to rozumem tak ze musim bez przerwy dazyc do spełniania swoich planów, nie poddawac sie i cały czas wierzyć w siebie bo tylko wtedy osiagniemy swoj cel ;) no ...ja to tak rozumiem jesli o grafike chodzi to widzialem juz kiedys cos podobnego ale oczywiscie bez tekstu ,-po prostu w ten sposob polaczone zdjecia ;) fajne widoczki ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 hmm.. jak ty rysowałeś każdy z tych obrazków to fajnie wyszło. Montaz strasznie prosty (miejscami prostacki - albo inne słowo - naiwny, bo prostacki jest obraźliwe, a nie chcę nikogo obrażać). Nie podoba mi się wogóle. Nie wiem też co to ma być?! CZy jest to swoisty żart na co wskazują napisy a odwal się, czy jest to na poważnie. Ani to ani to moim zdaniem nie zostało osiągnięte ;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 srutututu kilo drutu :P nie filozuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 To jest brzydkie! Tzn piekne! Tzn.. no wiesz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2006 jajca na święta sobie robie...i juz usunąlem te glupkowate napisy ;D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 bardzo mnie sie podoba :) mimo ze widzialem juz cos podobnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 hehe ja tam rozumiem przeslanie...pustka kosmosku w ktorej czlowiek jest malutki i nic nie moze przeciwko sile umyslu ...=walka tych 2 rzeczy...czyli wnioskujac...w pewnym sensie walka umyslu nad rozwojem....ale zem zakrecil...ogolem fajny fotomontaz...mozna by tylko inaczej auta tam wplesc...tzn bez tych ramek...albo wszytkie w jednej ramce...albo jakos w bardziej wyszukany sposob wplecione w tlo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2006 no schrzanilem tymi autami...niepasują w ogóle... i chyba niezapisalem na dysku bez tych aut... a moją wymówką jest to że 3 w nocy już oczy mi lzawily i sie lepily - chcialem to na szybko wykonczyć... ale dziś nad tym zdjeciem popracuje i wstawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 ej ostrzegaj na drugi raz. myślałem, że ze mną jest coś nie tak, szukam szukam i NIGDZIE nie ma napisów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 jak ty rysowałeś każdy z tych obrazków to fajnie wyszło raczej nie. widze tutaj prace wielu autorów. i bynajmniej nie jesteś żadnych z nich (no może poza samochodami ktore IMHO tutaj wogole ani troche nie pasuja) :P pytales ich o zgode?:> hihi swoja drogą montarz fajny choc czasem nie trzyma sie kupy. trzymaj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 ja juz widziałem taki obrazek na innej stronie o wiele wczesniej czy jestes pewien ze to jest twoje czy raczej sciagniete ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 To jest dla mnie zbyt głębokie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 ja juz widziałem taki obrazek na innej stronie o wiele wczesniej czy jestes pewien ze to jest twoje czy raczej sciagniete ??? Nawet na pewno ściągnięte, Dino dołożył tu jedynie swe niezwykle głębokie przemyślenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Dorzuciłbyś chociaż sajta http://www.artofgregmartin.com ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 też już kiedys widziałem coś takiego, lecz ta pracka nie jest tą samą ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2006 ej..no co wszyscy sie na mnie tak uwzieli?...ja tylko chcialem pokazać taki montaz tym którzy jeszcze czegoś takiego niewidzieli...pozatym bardzo mi sie takie coś podobalo... a i zapewniam że ja to w pelni sam zrobilem i moge nawet pokazać każdy kolejno obrazek i zapisy początkowych faz pracy, wiec takie teksty "Nawet na pewno ściągnięte, Dino dołożył tu jedynie swe niezwykle głębokie przemyślenia:)", gdzie ktoś nie wie kto co ma na kompie i co robi - są troszke nie na miejscu pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 są troszke nie na miejscu tak samo jak twoje hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahaha w watku stacha. jak kuba bogu tak bog kubie. peace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Skoro nie stanowi problemu to zapodaj, szczególnie początkowy zapis zdjęcia pierwszego/ostatniego może być ciekawy. Nawet jeśli sam żeś wykonał wszystkie te kopie G. Martina i realizacje różnych tutoriali to klaskać nie będę, no sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 tak wlasnie mialem napisac, ze zerzniete z pewnej pracki, ale mnie juz uprzedzili ludzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2006 arturros - co to ma z tym wspólnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Skoro nie stanowi problemu to zapodaj, szczególnie początkowy zapis zdjęcia pierwszego/ostatniego może być ciekawy. Nawet jeśli sam żeś wykonał wszystkie te kopie G. Martina i realizacje różnych tutoriali to klaskać nie będę, no sorry. mmm -dino- chyba chodzilo o dodawanie poszczegolnych obrazkow i ich hmm "montaz"... niz robienie kazdego od podstaw... przynajmniej ja to tak odebralem... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 nie o to:) Zreszta, to nie do konca istotne, podejrzewam ze caly szum o to ze sugeruje sie jakas doniosla prace a wystawia w zasadzie taki montazyk na luzie, speed raczej i zabawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 a ja chyba widziałem identyko gdzies w zakamarkach na http://www.maxior.pl czy cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2006 jak ktoś gdzieś indziej znajdzie identyczny fotomontaz dam mu 1000 zlotych lol;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 montaż nie, za to pracki z ktorych to zes zmontowal moge ci sam podeslac gdybs na swoim dysku nie mogl znalesc:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 jak ktoś gdzieś indziej znajdzie identyczny fotomontaz dam mu 1000 zlotych lol;DNo to biglebowsky, moze zrob identyczny fotomontaz. Ja go chetnie pozniej znajde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Ha! Ja wykonam ty zgarniesz kasę? w taki układ to nie wchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 xD bez sensu - bo jak to wygląda ? jak byś połączył do kupy 10 tapet i pomiędzy nimi dał gradient co by porobić przejscia - gdzie tu Twoja twórczośc za przeproszeniem ? chcesz mi powiedzieć że te wszystkie planety to od początku do konca Twoje prace - bez sciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 gdzie tu Twoja twórczośc za przeproszeniem ? ej! są przecież samochody. to na pewno jest jakiś głębszy przekaz xD a co do samego montażu to nie jest nic specjalnego - widać przejścia pomiędzy kolejnymi grafikami zaś pierwsze i ostatnie zdjęcia i ich przejścia to najgorsza robota montażowa jaką widziałem od w tym roku... pamiętaj, że clone stamp tool to nie wszystko! Twierdzisz, że te planety są Twoje? Znaczy, że sam je narysowałeś?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 normalnie az wstalem i uwiezylem w siebie. ale sie ludzie pastwicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 dokladnie:)...to juz jest "pastwienie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 chwila! jakie pastwienie? jaki OT? autor pokazał jakąś pracę, my zaś ją tylko komentujemy. WWoj i miwt: OffTopic to wy właśnie zrobiliście :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 heh no nie do konca ale ok ja juz sie nie wtracam bo sie znow wywiaze rozmowa na kilka str a wole przyjzana atmosfere jak do tej pory:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi