Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Dawno nic nie wrzucałem. Tym razem temat nietypowy: stacja paliw. Czas robienia ok. 4-5 dni.

projekt nie podlega krytyce, tylko wizualka.

r049iz.jpg

r037rb.jpg

r012no.jpg

r022gu.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

o kurde, ze też chcialo Ci sie robić te wszystkie opakowanie i jeszcze texturki do nich.

ile ma poly całą scenka?

co do takich techniczny rzeczy:

- to okrągle coś na ostatnim renderze źle wygląda. zajmuje połowe kadru

- przy dużych fovach i zwykłej kamerze, troche wali sie perspektywa. mogłbyś poprobować kiedys z kamerą cylindryczną

Napisano

Mnie też na początku rzucił się ten porządek na półkach. Chociaż, z drugiej strony, komu chciałoby się to ręcznie układać :]

Jakoś cieni mi tutaj brakuje.

Tak właściwie to całkiem fajnie :)

Napisano

Wiadomo że jak pod klienta to w zupełności takie coś starczy :), ja bym sie czepnol odwróconej teksturki 7days'a(3render) i jest jeszcze troszke spłaszczonY :), jako smakosz słodkości nie wybacze ci tego :)

Napisano

mi się podoba, fajnie produkty wyszły uwzględniając to że sprzęt by tylu faces'ów nie udźwignął żeby robić szczegóły , rendery też przyjemne, może niektóre shadery nie tak ale ogólnie fajnie

Napisano

kadry faktycznie bardzo slabe, nieprzemslane, slabo ustawione, z drugiej strony wiem jak to jest z ciasnymi pomieszczeniami, ciezko cos ustawic zeby dobrze wygladalo, no, ale na pewno sie dalo lepiej. Na plus swiatlo.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności