Napisano 18 Kwiecień 200618 l Witam. Dawno nic nie wrzucałem. Tym razem temat nietypowy: stacja paliw. Czas robienia ok. 4-5 dni. projekt nie podlega krytyce, tylko wizualka.
Napisano 18 Kwiecień 200618 l szkoda ze wszytko jest tak ulozone...mozna by troche balaganu porobic w tych produktach na sprzedaz:)
Napisano 18 Kwiecień 200618 l o kurde, ze też chcialo Ci sie robić te wszystkie opakowanie i jeszcze texturki do nich. ile ma poly całą scenka? co do takich techniczny rzeczy: - to okrągle coś na ostatnim renderze źle wygląda. zajmuje połowe kadru - przy dużych fovach i zwykłej kamerze, troche wali sie perspektywa. mogłbyś poprobować kiedys z kamerą cylindryczną
Napisano 18 Kwiecień 200618 l Mnie też na początku rzucił się ten porządek na półkach. Chociaż, z drugiej strony, komu chciałoby się to ręcznie układać :] Jakoś cieni mi tutaj brakuje. Tak właściwie to całkiem fajnie :)
Napisano 18 Kwiecień 200618 l Wiadomo że jak pod klienta to w zupełności takie coś starczy :), ja bym sie czepnol odwróconej teksturki 7days'a(3render) i jest jeszcze troszke spłaszczonY :), jako smakosz słodkości nie wybacze ci tego :)
Napisano 18 Kwiecień 200618 l Autor Faces: 540000 104 textury Te produkty na półkach robiłem bardzo oszczędnie, prawie low poly dlatego tak mało mi wyszło.
Napisano 18 Kwiecień 200618 l mi się podoba, fajnie produkty wyszły uwzględniając to że sprzęt by tylu faces'ów nie udźwignął żeby robić szczegóły , rendery też przyjemne, może niektóre shadery nie tak ale ogólnie fajnie
Napisano 18 Kwiecień 200618 l kadry faktycznie bardzo slabe, nieprzemslane, slabo ustawione, z drugiej strony wiem jak to jest z ciasnymi pomieszczeniami, ciezko cos ustawic zeby dobrze wygladalo, no, ale na pewno sie dalo lepiej. Na plus swiatlo.
Napisano 18 Kwiecień 200618 l bardzo łądne renderki, świetnie oświetlone, w ogole mnie zaskoczyleś bo myślalem ze robisz tylko exteriory...
Napisano 18 Kwiecień 200618 l Autor Ostatnio robie same wnętrza. Oczywiście nie wszystko co robie wrzucam na forum.
Napisano 18 Kwiecień 200618 l mapy na rogalikach 7days pod napisem promocja odwrócone mikrofalówki chyba też, wydaje mi sie ze panel kontrolny jest zawsze z prawej