Napisano 18 Kwiecień 200618 l kolejny z serii konceptow do gierki, tym razem pobawilem sie z kolorkiem. ciekaw jestem waszych opinii. przy okazji chcialbym napomknac, ze przydalby sie nam jakis dobry czlowiek od low poly. environment i/lub character artist tak zwany. wazne zeby pracki byly na poziomie. oraz ludzi o nieco innych specjalnosciach, wiecej na naszej stronce: http://ginanh.org/get_involved/ zainteresowani moga pisac bezposrednio do mnie na adres [email protected] badz na adres [email protected]
Napisano 18 Kwiecień 200618 l nio ładnie jest :) cos mi z łapkami nie gra, zdaje sie ze ramiona za krotkie (pomimo ujęcia nieco od dołu) przedramiona za wątłe (łapska a'la popeye bardziej by pasowały), hmm.. moze jeszcze jakies mocniejsze bliki na brzuchu , głowie i łapskach
Napisano 18 Kwiecień 200618 l hiehie lajtowy kolo...klimat jest...nie ma sie co przyczepiac do bzdurek... :] pzdr...
Napisano 19 Kwiecień 200618 l serwusik :) Świetna praca :) Prawdę mowiąc, to dopiero po dłuższym czasie skomałem gdzie , i czego Mu brakuje - moze mam za słaby kontrast ustawiony, a może tak to jest celowo :) Baaaardzo mi sie podoba :), tylko czy Oni w gierce bedą to potrafili przenieść i utrzymać ten klimat oraz oświetlenie ??? pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 19 Kwiecień 200618 l fajnie...tylko lewa noga patrzac od przod wydaje sie troche przygrubawa na dole...ale do reszty nie ma sie co czepiac:)
Napisano 19 Kwiecień 200618 l piekna praca, bardzo piekny pajacyk jak na koncept o bedzie cacy, sugeruje zwrocic uwage na polczenie miecz-pas, wiem ze gracze sie o to nei czepia bo to ma tylko wygladac :) ale sugeruje sprawdzic czy to sie trzyma kupy:) i od razu mowie ze tylko na rysunku :) ------ IMNSHO-in my not so humble opinion :P
Napisano 19 Kwiecień 200618 l fajne. Trochę zapada mu się klatka piersiowa - gdybyś puścił pas bardziej do dołu byłoby chyba trochę lepiej.
Napisano 20 Kwiecień 200618 l Fajna postac. Szkoda ze solidny koncept zagluszylesz tlem - niby buduje klimat przez kolorystyke ale moglby to robic tez bez tego szumu fakturą. Jeszcze zapomnialem napisac ze fajne macie logo.
Napisano 28 Kwiecień 200618 l dore, tylko jeśli jeszcze możesz to dobrze było żebyś "wysunął" tą postać do przodu tak jak to już wcześniej sugerowali moi poprzednicy (bliki, twardszy kontór)
Napisano 29 Kwiecień 200618 l Autor dzieki za komentarze. popawiac juz nic nie bede, jako koncept sprawdza sie. co do blikow i konturu to jestem zwolennikiem sfumato :)
Napisano 29 Kwiecień 200618 l 2d nie moja dzialka, ale podoba mi sie bardzo. Z twarzy podobny do Bruca Willisa;]
Napisano 3 Lipiec 200618 l Gdzie jest ten kolor? Może to wina mego monitora. Ja widzę jedynie sprytny unik;) czekam na odzew....;)
Napisano 6 Lipiec 200618 l gorna czesc bardzo ladna, natomiast przy dolnej wydaje mi sie, ze cos nie gra, ten pasek jakos dziwnie opuszczony, przez co wydaje sie, ze brzuch jest jakis plaski. klimacik ma swietny, kolory, technika - nie mam wiekszych zastrzezen :)