kengi Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 kolejny z serii konceptow do gierki, tym razem pobawilem sie z kolorkiem. ciekaw jestem waszych opinii. przy okazji chcialbym napomknac, ze przydalby sie nam jakis dobry czlowiek od low poly. environment i/lub character artist tak zwany. wazne zeby pracki byly na poziomie. oraz ludzi o nieco innych specjalnosciach, wiecej na naszej stronce: http://ginanh.org/get_involved/ zainteresowani moga pisac bezposrednio do mnie na adres [email protected] badz na adres [email protected]
Łukasz Jaskólski Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 nio ładnie jest :) cos mi z łapkami nie gra, zdaje sie ze ramiona za krotkie (pomimo ujęcia nieco od dołu) przedramiona za wątłe (łapska a'la popeye bardziej by pasowały), hmm.. moze jeszcze jakies mocniejsze bliki na brzuchu , głowie i łapskach
Amrun Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 hiehie lajtowy kolo...klimat jest...nie ma sie co przyczepiac do bzdurek... :] pzdr...
Gość Caspik Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 no no kengi wymiatasz :D Świetny klimat jak zwykle gratulejszon pozdro
polka dot Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 bardzo ladnie, chociaz dla mnie troche za miekko
nogood Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 fajne ale z tym paskiem to przesadziles :p
kannu Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 serwusik :) Świetna praca :) Prawdę mowiąc, to dopiero po dłuższym czasie skomałem gdzie , i czego Mu brakuje - moze mam za słaby kontrast ustawiony, a może tak to jest celowo :) Baaaardzo mi sie podoba :), tylko czy Oni w gierce bedą to potrafili przenieść i utrzymać ten klimat oraz oświetlenie ??? pozdrawiam i zycze powodzenia :)
miwt Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 fajnie...tylko lewa noga patrzac od przod wydaje sie troche przygrubawa na dole...ale do reszty nie ma sie co czepiac:)
vv3k70r Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 piekna praca, bardzo piekny pajacyk jak na koncept o bedzie cacy, sugeruje zwrocic uwage na polczenie miecz-pas, wiem ze gracze sie o to nei czepia bo to ma tylko wygladac :) ale sugeruje sprawdzic czy to sie trzyma kupy:) i od razu mowie ze tylko na rysunku :) ------ IMNSHO-in my not so humble opinion :P
_michal Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 Bardzo fajny, w sam raz na postać do gierki.
Morbid Karbid Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 fajne. Trochę zapada mu się klatka piersiowa - gdybyś puścił pas bardziej do dołu byłoby chyba trochę lepiej.
thirdeye Napisano 20 Kwiecień 2006 Napisano 20 Kwiecień 2006 Fajna postac. Szkoda ze solidny koncept zagluszylesz tlem - niby buduje klimat przez kolorystyke ale moglby to robic tez bez tego szumu fakturą. Jeszcze zapomnialem napisac ze fajne macie logo.
Pablonardo Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 dore, tylko jeśli jeszcze możesz to dobrze było żebyś "wysunął" tą postać do przodu tak jak to już wcześniej sugerowali moi poprzednicy (bliki, twardszy kontór)
kengi Napisano 29 Kwiecień 2006 Autor Napisano 29 Kwiecień 2006 dzieki za komentarze. popawiac juz nic nie bede, jako koncept sprawdza sie. co do blikow i konturu to jestem zwolennikiem sfumato :)
SSn4k3 Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 2d nie moja dzialka, ale podoba mi sie bardzo. Z twarzy podobny do Bruca Willisa;]
Lacedemon Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Gdzie jest ten kolor? Może to wina mego monitora. Ja widzę jedynie sprytny unik;) czekam na odzew....;)
mant-raz Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 gorna czesc bardzo ladna, natomiast przy dolnej wydaje mi sie, ze cos nie gra, ten pasek jakos dziwnie opuszczony, przez co wydaje sie, ze brzuch jest jakis plaski. klimacik ma swietny, kolory, technika - nie mam wiekszych zastrzezen :)
Rekomendowane odpowiedzi