hkropinski Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 Witam! BMW serii 7 ( nowa wersja ). Technika: Poly Pozdrawiam
nielot007 Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 Witam!! pokaz bez siatki :) wydaje sie ze bardzo ladny model sie szykuje :D normalka.... pozdro
krzyhhh Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 szykuje sie kolejne ładne auto . oby ;) . poprawił bym siatkę w tym zakamarku między wlotami powiatrza (maska) jest są tam dwa 5-cio boki. hehe zawsze jest "pokaż siatke" a teraz ... "pokaż bez siatki" wreszcie coś dla odmiany :)
hkropinski Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Napisano 18 Kwiecień 2006 ok... jutro na pewno wyrenderuje mode bez siatki... dzisiaj dlubalem, dlubalem i nie mialem czasu... a wszystko przez nielota... nielot-> jutro ide do szkoly. mam 3 kartkówki i sprawdzian:/ dzisiaj zamiast odrobić lekcje i sie pouczyc dlubalem w bmw specjalnie po to by model bez siatki jakoś wyglądał:D:D wiedz że jak dostane jakąś pałę jutro to WSZYSTKO zwale na Ciebie. ... hihi...:D:D pozdr
jakubm Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 mi tam sie podoba.. nie widze bledow, bo jak je widziec jak sie jest poczatkujacym..
Gedeon Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 Łeeeee. Znowu BMW. A tak naprawdę to super:D:D
nielot007 Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 ok... jutro na pewno wyrenderuje mode bez siatki... dzisiaj dlubalem, dlubalem i nie mialem czasu... a wszystko przez nielota... nielot-> jutro ide do szkoly. mam 3 kartkówki i sprawdzian:/ dzisiaj zamiast odrobić lekcje i sie pouczyc dlubalem w bmw specjalnie po to by model bez siatki jakoś wyglądał:D:D wiedz że jak dostane jakąś pałę jutro to WSZYSTKO zwale na Ciebie. ... hihi...:D:D pozdr :D i tak trzymaj :D olej szkole jedna pala swiata nie zwojuje ;) a tak poza tym to nie mozesz na mnie zwalac bo duzo roboty w nim nie bylo aby ladnie wygladal (wogole??) wiec jak cos to ty sie leniles i uczyc ci sie nie chcialo :D i jak byly jakies paly?? a tak poza tym to zawsze sie zwala na biednego malego nielota ;P ps. jak zobacze jakies fale na bmce to ci d**** zloje ;) pozdro
hkropinski Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Napisano 19 Kwiecień 2006 noo... jakoś było... dostalem tylko jedną pale i to ze sprawdzianu co byl dawno:D nielot, spoko, uspokajam cię, nie musisz brać winy na siebie:D:D a tutaj taki renderek bez siatki:/
7demon Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 Na razie jest chyba dobrze. Mnie sie podoba, choc malo jeszcze. Wszyscy zamieszczaja rendery na imageshack.us ale mi nie wiem czemu to nie dziala. myslalem ze strona padla ale widze ze wam dziala. Czemu mi nie?
hkropinski Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Napisano 19 Kwiecień 2006 hmmm... chyba jest coraz wiecej klopotow z serwerami imageshack bo mnie tez czasami nie moze znalesc strony i laduje po 3 minuty...ostatnio jednak nie mialem zadnych klopotów, pozdr ps. co do auta to teraz zabiore się za drzwi pozniej bok a na końcu dokoncze przód
7demon Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 jeszcze co do imageshack.us to strona mi sie laduje, wybieram plik ktory chce wyslac, ale jak biore "host it" to wtedy sie wyszystko wali. dlaczego?
Synthax Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 Świetnie się prezentuje. A skąd blueprinty, bo wygladają na dosyć dokadne
Jim mee Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 HK fajnie Ci idzie. Masz referki w garażu czy jak ? :)
javor Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 masz całkowicie zły kształt bagażnika - jego górna płaszzyzna jest źle wygięta poszukaj fotek na google i się im dobrze przypatrz :)
hkropinski Napisano 12 Maj 2006 Autor Napisano 12 Maj 2006 dzikei Wam za komentarze;) 7demon -> i don't know Synthax -> dzięki;) blueprinty są z http://www.smcars.net Jim mee -> heh... garazu nie mam a, a referki to moge mieć do skody octavii 04 javor -> nie omieszkam sprawdzić;))) na razie brak update'ow, od tego autka musze "odpocząć" bawię się gallardo, ale na forum nie daje bo pewnie tez od niego zechce odpocząć ale narazie idzie mi ok, kończę modelowanie, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi