Napisano 18 Kwiecień 200619 l Witam!! pokaz bez siatki :) wydaje sie ze bardzo ladny model sie szykuje :D normalka.... pozdro
Napisano 18 Kwiecień 200619 l szykuje sie kolejne ładne auto . oby ;) . poprawił bym siatkę w tym zakamarku między wlotami powiatrza (maska) jest są tam dwa 5-cio boki. hehe zawsze jest "pokaż siatke" a teraz ... "pokaż bez siatki" wreszcie coś dla odmiany :)
Napisano 18 Kwiecień 200619 l Autor ok... jutro na pewno wyrenderuje mode bez siatki... dzisiaj dlubalem, dlubalem i nie mialem czasu... a wszystko przez nielota... nielot-> jutro ide do szkoly. mam 3 kartkówki i sprawdzian:/ dzisiaj zamiast odrobić lekcje i sie pouczyc dlubalem w bmw specjalnie po to by model bez siatki jakoś wyglądał:D:D wiedz że jak dostane jakąś pałę jutro to WSZYSTKO zwale na Ciebie. ... hihi...:D:D pozdr
Napisano 18 Kwiecień 200619 l mi tam sie podoba.. nie widze bledow, bo jak je widziec jak sie jest poczatkujacym..
Napisano 19 Kwiecień 200619 l ok... jutro na pewno wyrenderuje mode bez siatki... dzisiaj dlubalem, dlubalem i nie mialem czasu... a wszystko przez nielota... nielot-> jutro ide do szkoly. mam 3 kartkówki i sprawdzian:/ dzisiaj zamiast odrobić lekcje i sie pouczyc dlubalem w bmw specjalnie po to by model bez siatki jakoś wyglądał:D:D wiedz że jak dostane jakąś pałę jutro to WSZYSTKO zwale na Ciebie. ... hihi...:D:D pozdr :D i tak trzymaj :D olej szkole jedna pala swiata nie zwojuje ;) a tak poza tym to nie mozesz na mnie zwalac bo duzo roboty w nim nie bylo aby ladnie wygladal (wogole??) wiec jak cos to ty sie leniles i uczyc ci sie nie chcialo :D i jak byly jakies paly?? a tak poza tym to zawsze sie zwala na biednego malego nielota ;P ps. jak zobacze jakies fale na bmce to ci d**** zloje ;) pozdro
Napisano 19 Kwiecień 200619 l Autor noo... jakoś było... dostalem tylko jedną pale i to ze sprawdzianu co byl dawno:D nielot, spoko, uspokajam cię, nie musisz brać winy na siebie:D:D a tutaj taki renderek bez siatki:/
Napisano 19 Kwiecień 200619 l Na razie jest chyba dobrze. Mnie sie podoba, choc malo jeszcze. Wszyscy zamieszczaja rendery na imageshack.us ale mi nie wiem czemu to nie dziala. myslalem ze strona padla ale widze ze wam dziala. Czemu mi nie?
Napisano 19 Kwiecień 200619 l Autor hmmm... chyba jest coraz wiecej klopotow z serwerami imageshack bo mnie tez czasami nie moze znalesc strony i laduje po 3 minuty...ostatnio jednak nie mialem zadnych klopotów, pozdr ps. co do auta to teraz zabiore się za drzwi pozniej bok a na końcu dokoncze przód
Napisano 19 Kwiecień 200619 l jeszcze co do imageshack.us to strona mi sie laduje, wybieram plik ktory chce wyslac, ale jak biore "host it" to wtedy sie wyszystko wali. dlaczego?
Napisano 12 Maj 200618 l masz całkowicie zły kształt bagażnika - jego górna płaszzyzna jest źle wygięta poszukaj fotek na google i się im dobrze przypatrz :)
Napisano 12 Maj 200618 l Autor dzikei Wam za komentarze;) 7demon -> i don't know Synthax -> dzięki;) blueprinty są z http://www.smcars.net Jim mee -> heh... garazu nie mam a, a referki to moge mieć do skody octavii 04 javor -> nie omieszkam sprawdzić;))) na razie brak update'ow, od tego autka musze "odpocząć" bawię się gallardo, ale na forum nie daje bo pewnie tez od niego zechce odpocząć ale narazie idzie mi ok, kończę modelowanie, pozdrawiam