mateusz_s Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Taka rozgrzewka po 2 miesiecznej przerwie... enjoy :D Link do wiekszej kopii: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 no - powiedzialbym nawet ze to zdjecie :P ale tak na marginesie - popraw temat bo zaraz ochrzan dostaniesz !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Prosze o poprawienie tematu - wiecej informacji uzyskasz w regulaminie dot. nazewnictwa wątków na forum w dziale regulamin. http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 hindus pojechał :P pewnie lubicie to wypominać :D pracka fajna materiały doś nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 bardzo ładne.. nie wiem do czego sie przyczepić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Prawie czuć jak pachną;) te rozyczki mi nie pasuja zdeka, jakos tak nie pasuja wydaja sie za ciemne, a tak to nice render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Świetny render :) jakoś mi tylko nie pasuje ten czerwony materiał róż, sam nawet nie wiem czemu, może dlatego że już zmęczony jestem bo ciężki dzień był ;-) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Illuvatar Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Dość ciekawy render, ale mam pewne niewielkie zastrzeżenia do materiału szkła. Po przyjrzniu się dokładnym wydaje się, że te flakony są z nabłyszczanego plastiku . Może mi się tylko wydaje. I jeszcze jedno- te różę są jakby obdarte z większych płatków. Popracuj nad nimi, jeśli masz ochotę. Ale ogólnie wynik jest świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 ładnie :) czepiac się można jedynie materiału róż (taki jakiś nijaki), lewy flakonik wygląda jakby nie zawierał cieczy, no i najważniejsze, na prawym nie ma menisku - tam musi być mniejszy IOR od pozostałej częsci cieczy. Zapodaj większy renderek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 pracka bardzo mi sie podoba :) no panowie moderatorzy to teraz konsekwetnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Wypasik ale te róże są jakieś nie takie, niby zdrowe dorodne kwiatki a jakieś takie ususzone może przesadzam ale materiał róży mnie razi. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Podoba sie wszystko, od poczatku do konca. Czepianie sie detali jest chyba nie na miejscu. Praca wyglada konkretnie a ustawienie obiektow na scenie i kadr, jak dla mnie: bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 20 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Ok, dodam wiekszy render - link bedzie w pierwszym poscie. Oryginal mam w 3000x1967 do druku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 co mnie sie nie podoba: 1. roze leza jak klody, wydaje sie ze grawitacja je pominela. 2. woda w flakonach wyglada nienaturalnie, raz ze woda na samej gorze powina troche przystawac do szkla i ciagnac w gore, a nie byc plaska jak tafla lodu, a dwa ze refrakcja w flakonie zle wyglada, kolor wody powinien oddzialywac tez na kolor szkla przy wodzie. patrz -> a poza tym calkiem ladnie ;) ps. ksztalt flakonu inspirowany logiem maxwella? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi