Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Świetny render :) jakoś mi tylko nie pasuje ten czerwony materiał róż, sam nawet nie wiem czemu, może dlatego że już zmęczony jestem bo ciężki dzień był ;-)

Pozdr

Napisano

Dość ciekawy render, ale mam pewne niewielkie zastrzeżenia do materiału szkła. Po przyjrzniu się dokładnym wydaje się, że te flakony są z nabłyszczanego plastiku . Może mi się tylko wydaje. I jeszcze jedno- te różę są jakby obdarte z większych płatków. Popracuj nad nimi, jeśli masz ochotę. Ale ogólnie wynik jest świetny.

Napisano

ładnie :) czepiac się można jedynie materiału róż (taki jakiś nijaki), lewy flakonik wygląda jakby nie zawierał cieczy, no i najważniejsze, na prawym nie ma menisku - tam musi być mniejszy IOR od pozostałej częsci cieczy. Zapodaj większy renderek :)

Napisano

Podoba sie wszystko, od poczatku do konca. Czepianie sie detali jest chyba nie na miejscu. Praca wyglada konkretnie a ustawienie obiektow na scenie i kadr, jak dla mnie: bomba!

Napisano

co mnie sie nie podoba:

1. roze leza jak klody, wydaje sie ze grawitacja je pominela.

2. woda w flakonach wyglada nienaturalnie, raz ze woda na samej gorze powina troche przystawac do szkla i ciagnac w gore, a nie byc plaska jak tafla lodu, a dwa ze refrakcja w flakonie zle wyglada, kolor wody powinien oddzialywac tez na kolor szkla przy wodzie. patrz ->

x.jpg

a poza tym calkiem ladnie ;)

ps. ksztalt flakonu inspirowany logiem maxwella? ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności