adek Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Firma Evermotion poszukuje stażystów celem zatrudnienia na etat. Nawiążemy również współpracę ze zdolnymi freelancerami. Oferty prosimy kierować na adres: pendzel (at) evermotion.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 uuu... nasze everki siem rozwijajom :) nice nice :) chyba wyskrobię jednego maila. może będę mógł tam czasami zrobić komuś kawę :D ale na poważnie to jest całkiem ciekawa oferta. Adek: wiesz coś o wymaganiach? termin "zdolny freelancer" to bardzo szerokie zagadnienie :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 spytaj pendzla on czesto poczte sprawdza o ile dobrz epamietam wiec pewno odpisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Wszyscy beda traktowani indywidualnie wiec - kazdy bedzie mial rowna szanse - master - moze liczyc na cos weicej a nob na cos mniej ale dla mnie obije beda ludzmi i obije beda traktowaniu zgodnie ze swoim poziomem. Tak by dac sznse kazdemu kto chce z nami "brnac" dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 czyli co dokladnie trzeba wyslac p. PENdzel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Link do swojego portfolio, jezeli nie masz swojej strony prosimy o przeslanie kilku wybranych prac na adres emailowy pendzla (ewentualnie list motywacyjny oraz CV) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 a PENdzel moze podac maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 @kome, ... pendzel (at) evermotion.org za (at) wstawiamy @.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Ja! Ja! Tu! Ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 no to powodzenia panowie! (ja się nawet nie będę wygłupiał:]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 ******* sprawa szkoda ze nie mieszkam w bialystkou :) bo taki staz moze duzo wniesc dobrego a jak ie spodoba to etacik...mazenia.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 a nie da sie tego stazu jakos zdalnie przejsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TORCIK Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Woow nice, ja jestem z Białegostoku i poznałem już grupe EVERMOTION hehe bardzo mili ludzie :], a czy na staż mogą iść osoby niepełnoletnie? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi