Napisano 20 Kwiecień 200618 l Firma Evermotion poszukuje stażystów celem zatrudnienia na etat. Nawiążemy również współpracę ze zdolnymi freelancerami. Oferty prosimy kierować na adres: pendzel (at) evermotion.org
Napisano 20 Kwiecień 200618 l uuu... nasze everki siem rozwijajom :) nice nice :) chyba wyskrobię jednego maila. może będę mógł tam czasami zrobić komuś kawę :D ale na poważnie to jest całkiem ciekawa oferta. Adek: wiesz coś o wymaganiach? termin "zdolny freelancer" to bardzo szerokie zagadnienie :] Pozdrawiam
Napisano 20 Kwiecień 200618 l spytaj pendzla on czesto poczte sprawdza o ile dobrz epamietam wiec pewno odpisze.
Napisano 20 Kwiecień 200618 l Wszyscy beda traktowani indywidualnie wiec - kazdy bedzie mial rowna szanse - master - moze liczyc na cos weicej a nob na cos mniej ale dla mnie obije beda ludzmi i obije beda traktowaniu zgodnie ze swoim poziomem. Tak by dac sznse kazdemu kto chce z nami "brnac" dalej.
Napisano 20 Kwiecień 200618 l Link do swojego portfolio, jezeli nie masz swojej strony prosimy o przeslanie kilku wybranych prac na adres emailowy pendzla (ewentualnie list motywacyjny oraz CV)
Napisano 20 Kwiecień 200618 l ******* sprawa szkoda ze nie mieszkam w bialystkou :) bo taki staz moze duzo wniesc dobrego a jak ie spodoba to etacik...mazenia.... :)
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Woow nice, ja jestem z Białegostoku i poznałem już grupe EVERMOTION hehe bardzo mili ludzie :], a czy na staż mogą iść osoby niepełnoletnie? :]