ortheza Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 Witam, moj drugi start w bitwie. Moze tym razem poszczesci mi sie z czasem. A to moja wizja innego swiata, w sumie zarys, snapshot pomyslu :) (okolo 1h pracy) Pewnie jescze duzo sie zmieni. Niestety brakło mi czasu zeby pracke wykonczac tak jak bym chcial. Zrobielm co sie dalo :-) wersja koncowa:
Leru Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 ortheza -> świetny początek :) witam i powodzenia życzę.
Proto Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 Fajna perspektywa, kolorystka obca, ale bajkowa zarazem :). Bede trzymal kciuki :). Z sugestii, dodałym dinusiowi jeszcze nieco obcych cech anatomii, bo nie liczac braku przednich konczyn, wyglada dosc swojsko :).
ReflectVision Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 fajne fruwające lody :) podoba mi sie powodzenia
BetiiX Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 slooodziutki jest ^^ pracuj nad nim dalej - mi osobiscie sie bardzo podoba :) jedna uwaga: dodalabym mu przednich lapek, chociaz takich krociutkich.. no chyba ze od poczatku masz go zamiar rysowac w ten sposob;)
ortheza Napisano 2 Maj 2006 Autor Napisano 2 Maj 2006 to sie jeszcze okaze co mu wyrosnie ;-) niedlugo kolejny updejt.
Proto Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 No tak, teraz zdecydowanie dinus wyglada bardziej nieziemsko :). Mozna dorabiac teorie, czy te rogi moga sluzyc jako antygrawitacyjne skrzydla, kolektory energii slonecznej, czy moze jedynie pomocy w utrzymaniu rownowagi :). Wyglada to intrygujaco a wiec biorac pod uwage tematyke idzie w dobrym kierunku. Obcy swiat nie koniecznie musi kierowac sie prawami przyjetymi za zdroworozsadkowe na naszej planecie :).
sammael_at Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 ładne koloerki, ale te trece ktore mu dorobiles calkowicie mi niepasuja :)
ortheza Napisano 7 Maj 2006 Autor Napisano 7 Maj 2006 coz jelen tez dziwnie wyglada z duzymi rogami tylko ze my sie do tego przyzwyczilismy :-)
kubi Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 Dajesz, nieźle wyglada z takimi psychodelicznymi kolorkami.
ortheza Napisano 13 Maj 2006 Autor Napisano 13 Maj 2006 Kolejny updejt . koncze daleki plan. pozniej wezme sie za chmurki i na koncu za mutanta :]
Gość _Kreska_ Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 te meduzy latajace w tle fajne :) i rece tez, troche mi koralowca przypominaja czy cos w tym stylu. Ale fajnie, tam gdzie spodziewasz sie rak, dloni, skrzydel, palcy czy czegos w tym stulu takie cos wyrasta. Obłęd! to dopiero obcy, masakratorek jak dla mnie :D:D:D
ortheza Napisano 20 Maj 2006 Autor Napisano 20 Maj 2006 No moja pracka tez nie cieszy sie zbytnia popularnoscia :-) Daj nastepny updejt, prawie skonczylem mutanta.
ortheza Napisano 21 Maj 2006 Autor Napisano 21 Maj 2006 Korzystajac z okazji ze jest przesuniecie terminu mala aktualizacja. co do kolorkow to chyba nie bede zminial, w zaloazniu mial byc jaksrwy obrazek w proeminiach zachodzacego slonca. Wtedy kolory sie w realu tez mocno nasycaja.
Gość _Kreska_ Napisano 21 Maj 2006 Napisano 21 Maj 2006 dobrze Ci to wyszlo, kolory jak najbardziej na miejscu :), tylko ta meduza po lewo jakos za bardzo sie odcina od tla, lewa krawedz jak dla mnie za ostra.
ortheza Napisano 21 Maj 2006 Autor Napisano 21 Maj 2006 Meduzy maja pradwo wygladac nedznie bo wogole ich jeszcze nie ruszalem. Zajame sie nimi jak skoncze z krzaczorami na dole.
ortheza Napisano 28 Maj 2006 Autor Napisano 28 Maj 2006 No i koniec. Braklo czasu na dopracowanie kilku rzeczy. zycie bywa jednka wredne :-). Ostateczna wersja w pierwszym poscie, Dziekuje wszystkim za komentarze, choc nie bylo ich wiele, moze nastepnym razem, wzbudze wieksze zainteresowanie.
Rekomendowane odpowiedzi