Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Oto model hover tanka ktory zaczolem robic wczoraj korpus prawie ukonczony, glowa zajmuje sie akutalnie docelowo 3000 tri + normal mapa z hipoly. Model w przeciwnienstwie do originalu nie bedzie mial rak co nie jest spodowodwane moim lenistwem ale ich brakiem na referencjach.

hovrt4pc.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hahaha - pain - hyhy... niezle...

wporzo - podzialalbys smotth grupami coby obiekt lepiej wygladal - jak dobrze podzialasz to bedzie tez duuuzooo czytelniejszy - bo teraz troche faktycznie suabo widac co i jak...

pokazalbys koncept tez bo narazie mozna sie tylko domyslac jak to ma dzialac/wygladac...

ps. mam wrazenie ze daloby sie ten obiekt wyrzezac z mniejszej ilosci triangli... - chyba ze to co pokazujesz to ma byc docelowo hi-poly...

pzoodora

Napisano

zaczynanie od wersji lp mija się troche z celem, no ale to wg uznania. Bądź przygotowany że i tak będziesz musiał wprowadzać zmiany w lp względem hp

ftorek => ;)

Pozdr.

Napisano

co do kolejnosci modelowania hpoly i lpoly to sa 2 ruzne szkoly. kazda ma troche slusznosci :)

osobiscie wole robic najpierw wersje lpoly - i puzniej ewentualnie lekko ja modyfikowac pod model hpoly - mam wtedy pewnosc iz zmieszcze sie w poly count. Modelowanie od razu wesji Hpoly nie zawsze daje taka gwarancje bo mozna pszyszarzowac.

co do modelu - to ciezko narazie stwierdzic co to jest . -:)

Napisano

tak sobie jeszcze mysle - skoro nie masz rak na konceptach - to albo je zrob 'z glowy' albo w ogole to olej - bo po kiego taki model bez rak??

no nie wiem - nie zebym cie zniechecal - ale w takim wypadku to jakies polsrodki...

pozdoa

Napisano

Słodziutki ten model. ^^Maciek'owi aby życzyć powodzenia :). Można wiedzieć Gotham gdzie znalazłeś te rendery siatek hp?

Pozdr.

Napisano
  • Autor

ten model hi poly jest zrobiony z 1 bryly chodzi mi o korpus nie wliczajac "pojazdu" na ktorym sie porusza jesli tak to chce zobaczyc siatke no chyba ze to zoptymalizowany zbrush

Napisano

pokazaliście to i owo, zaczeliście rozmawiać o jakichś save ass'ach i założyciel wątku się zmieszał i nie ma updatów

zgadzam się co do tego, że bez rączek to wygląda jak śliczna, ładnie oszlifowana "bryłka" :)