Napisano 7 Październik 200717 l Autor widok spod silosów o lol jak ciezko po przerwie brac sie za rendery
Napisano 7 Październik 200717 l hehe, nie dadzą ci modeli z acada? współczuje, w zeszłym roku też cały gasplant dziergałem ręcznie. Ale on to lubi. :) Nieźle pix, czekam na więcej. Pozdrawiam.
Napisano 25 Marzec 200816 l Autor zlecenie - wspomaganie procesu projektowania farmy wiatrowej dla firmy z Polski docelowo animacja całości z zewnątrz, najazd przekrój przekładni planetarnej jak działa i jak jest sterowana oraz opomiarowana. Narazie 2 godziny zabawy, nie wiem jak to oświetlić - tu bez GI (szkoda czasu klatek będzie ochnaście setek) a tu hardcorowa/oldschoolowa animacja http://pl.youtube.com/watch?v=gcoBoYBtVyc
Napisano 25 Marzec 200816 l Autor aha zapomniałem napisac, nabijajcie się bez ograniczeń heheheh - praca wysokich lotów
Napisano 25 Marzec 200816 l Co do wiatraków, unikaj oświetlenia od kamery, lepiej dać słońce trochę od boku. Horyzont powinien być wyżej (mniej więcej na wysokości główek, pociągnij linie między podstawami dwóch wiatraków i między głowami tych samych dwóch, horyzont powinien być dokładnie na przecięciu tych linii, o ile one są tej samej wysokości) Niech one się nie kręcą wszystkie równo, jeden ciut wolniej inny ciut szybciej, teraz wygląda dziwnie. (wiatr nie wieje wszędzie tak samo). I może ogólnie trochę wolniej.
Napisano 26 Marzec 200816 l oooo to to jak gadaliśmy! a własnie zapomina sie maxa w przerwie nie? :D PS. sory za szumy ale w pociagu byłem :P