piksar Napisano 7 Październik 2007 Autor Share Napisano 7 Październik 2007 widok spod silosów o lol jak ciezko po przerwie brac sie za rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 hehe, nie dadzą ci modeli z acada? współczuje, w zeszłym roku też cały gasplant dziergałem ręcznie. Ale on to lubi. :) Nieźle pix, czekam na więcej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 dla mnie bomba jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 poezja idustrialneego modelingu:D fajnie że to wróciło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 ładnie ładnie będziesz teksturował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Październik 2007 Autor Share Napisano 9 Październik 2007 schody, nie powalają ale trochę czasu się najsplajnowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Listopad 2007 Autor Share Napisano 1 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 wow!:) wariat jestes:D ile ta scenka ma poly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Bielany4ever:) jesteś 3dmaxholikiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 zlecenie - wspomaganie procesu projektowania farmy wiatrowej dla firmy z Polski docelowo animacja całości z zewnątrz, najazd przekrój przekładni planetarnej jak działa i jak jest sterowana oraz opomiarowana. Narazie 2 godziny zabawy, nie wiem jak to oświetlić - tu bez GI (szkoda czasu klatek będzie ochnaście setek) a tu hardcorowa/oldschoolowa animacja http://pl.youtube.com/watch?v=gcoBoYBtVyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Słodziutkie, ale na animacji chyba kręcą się w złą stronę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 a skąd wiesz może wiatr wieje od tylu :PP ... fajne wiatraki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 aha zapomniałem napisac, nabijajcie się bez ograniczeń heheheh - praca wysokich lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Co do wiatraków, unikaj oświetlenia od kamery, lepiej dać słońce trochę od boku. Horyzont powinien być wyżej (mniej więcej na wysokości główek, pociągnij linie między podstawami dwóch wiatraków i między głowami tych samych dwóch, horyzont powinien być dokładnie na przecięciu tych linii, o ile one są tej samej wysokości) Niech one się nie kręcą wszystkie równo, jeden ciut wolniej inny ciut szybciej, teraz wygląda dziwnie. (wiatr nie wieje wszędzie tak samo). I może ogólnie trochę wolniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 oooo to to jak gadaliśmy! a własnie zapomina sie maxa w przerwie nie? :D PS. sory za szumy ale w pociagu byłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Oo zainstalowales maxa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi