mrkrzysiek Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Leru pokazałeś klasę brawo świetna twarz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 ok pierwsza godzina w salonie (zeby nie bylo ze sie obijam:p) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 zacnie koledzy, zacnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y2d Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 nogi bagazu identycznie jak w ksiazce :D nie wiem czemu ale Ricewinda zawsze sobie wyobrazalem mlodszego... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 misiekhc bardzo ładnie czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 jo. troche zasiadlem do teksturki, oczywiscie jescze troche do porpawy ale na raize nie mam czasu wiec wruzcam to co wymeczylem, dosc duzo klopotow sprawil mi displace pod mentalem, ale teraz juz mniej wiecej go ogarnalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Skóra nawet fajna, ale broda źle wygląda pomaluj ją na ciemniejszy kolor i daj na nią więcej kolorów może:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 no broda bedzie glownie podmalowana, takie zalozenie jest, ale jeszcze porpracuej zeby to lepiej wygladalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Zle robicie modelując tą brode w tym przypadku - pomysł był by może i sprawdzony ale chętniej bym zobaczył tutaj ornatrix'a albo nawet tego maxowego fura. Druga kwestia rozumiem że macie zamiar tą brode załatwić dispem ? bo chyba za dużo poly by poszło - kolor brody to już osobna kwestia i rzecz gustu więc sie nie wypowiadam. Miśq kochany planujesz na finishu jakieś podmalówki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 duzo podmalowek... :) ...a co do brody to moze sie pobawie z furem, ale nie wiem ile to renderuje a cierpliwosci we mnie duzo nie ma, na dodatek musimy sie spieszyc bo terminy gonia;) .. a broda jest zrobiona w czesci displacem w czesci bumpem jak dotad, postaram sie zalatwic zeby ladnie wygladala, a kolor, no rudy, tak sobie wyobrazam rincewinda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 hmm to zalezy ale nie dluzej chyba niz 15 min jak na sama glowe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 fajowo wyglada ta mordka z texturką, brawo panowie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 imho teksturka jest ok. Podpracować by ją trochę jednak można było żeby chociaż nie było widać pociągnięć brushy ;) a jak już ma je być widać, to niech naprawdę rzucają się w oczy jak w fallen art :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 jo, co tu tak cicho ;) ...pozdrowienia od lera dla fanow! :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 hehehe no własnie, co jest chłopaki?! kiedy zobaczymy postępy waszej pracy? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 leru co ty ja tu po 2 tygodniach z barcelony z jakiejs budki zagladam i nie widze updejtow, oj bo jak wroce to.. ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi