torm Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 hello:) wlasnie skonczylem modelowac jednego robocika:) jest to maly robot bojowy... renderowane ok. 40 min. w v-rayu na sprzecie .. sempron 2400+, 768 ram ddr, radeon 9550 a oto renderki:) i jeszcze jeden renderek dorzucam ujec bedzie wiecej bo wlasnie sie renderuja..:) robotow tez bedzie wiecej bo mam do stworzenia cala armie:P moze tez powstanie jakas scena... komentarze widziane:) edit ----------------- dodalem jeszcze jeden render ktory wlasnie wyszedl z pieca;) jak wymysle jeszcze jakies ciekawe ujecie to oczywiscie zapodam:) edit ----------------- wiem ze duzo renderow i wyglada jakbym sie spuszczal nad tym robotem ale to moj pierwszy udany model:P wiec bede sie spuszczal;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 podobaja mi sie nogi bardzo realne fajne itp ale to co wyzej nie jest juz chyba najlepsze glownie chodzi o detal, co do oswietlenia, renderu tez mi sie podoba taki hmm s-f hehe nie wiem jak to okresic fajny mimo wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 No fajny. Mógłby być trochu taki kanciasty, no ale pomimo wszystko ok. Zgadzam się KLICKIEM jeśli chodzi o rener. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 8 Maj 2006 Autor Share Napisano 8 Maj 2006 dzieki za komenty:) no wlasnie... maly detal.. i troche mi ta cala glowa nie gra z nogami.. ale juz nie mialem zadnych pomyslow.. i wydawalo mi sie ze dorabianie czegokolwiek byloby na sile bo robot mozne swobodnie funkcjonowac bez zadnych dodatkowych bajerow.. chociaz fakt ze to w koncu grafika .. wiec jak macie jakies pomysly na maly detal to chetnie bym cos dorobil:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 no wiec jak na pierwszego robta jest.. ok.... a reszte to torm juz sam wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 a w/g mnie nogi zbyt chude stosunku do wielkości łba edit : podczas chodzenia robot (jak człowiek) musi przenosić ciężar z jednej łapy na drugą, przy takim rozstawie nic z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 otoczenie super, ale robot mierny;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 10 Maj 2006 Autor Share Napisano 10 Maj 2006 ze niby chodzic nie potrafi?:P "There is no spoon":P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 nie chodzi o takie chodzenie. chodzi o to ze jak etn robocik podniesie jedną nogę, przechyli i przewroci sie w te strone, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 Obiekt 2D: robot dla hopkinsa Soft: Paint vGreen RENDER TIME: ok 1 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 zły nie jest...widzialem i robilem gorsze!!!:P Obiekt 2D: robot dla hopkinsa Soft: Paint vGreen RENDER TIME: ok 1 min. WTF?? :| :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 12 Maj 2006 Autor Share Napisano 12 Maj 2006 vGreen - Coming Soon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi