torm Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 hello:) wlasnie skonczylem modelowac jednego robocika:) jest to maly robot bojowy... renderowane ok. 40 min. w v-rayu na sprzecie .. sempron 2400+, 768 ram ddr, radeon 9550 a oto renderki:) i jeszcze jeden renderek dorzucam ujec bedzie wiecej bo wlasnie sie renderuja..:) robotow tez bedzie wiecej bo mam do stworzenia cala armie:P moze tez powstanie jakas scena... komentarze widziane:) edit ----------------- dodalem jeszcze jeden render ktory wlasnie wyszedl z pieca;) jak wymysle jeszcze jakies ciekawe ujecie to oczywiscie zapodam:) edit ----------------- wiem ze duzo renderow i wyglada jakbym sie spuszczal nad tym robotem ale to moj pierwszy udany model:P wiec bede sie spuszczal;) :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLICEK Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 podobaja mi sie nogi bardzo realne fajne itp ale to co wyzej nie jest juz chyba najlepsze glownie chodzi o detal, co do oswietlenia, renderu tez mi sie podoba taki hmm s-f hehe nie wiem jak to okresic fajny mimo wszystko :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koniu_PL Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 No fajny. Mógłby być trochu taki kanciasty, no ale pomimo wszystko ok. Zgadzam się KLICKIEM jeśli chodzi o rener. Pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torm Posted May 8, 2006 Author Share Posted May 8, 2006 dzieki za komenty:) no wlasnie... maly detal.. i troche mi ta cala glowa nie gra z nogami.. ale juz nie mialem zadnych pomyslow.. i wydawalo mi sie ze dorabianie czegokolwiek byloby na sile bo robot mozne swobodnie funkcjonowac bez zadnych dodatkowych bajerow.. chociaz fakt ze to w koncu grafika .. wiec jak macie jakies pomysly na maly detal to chetnie bym cos dorobil:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vv3k70r Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 no wiec jak na pierwszego robta jest.. ok.... a reszte to torm juz sam wie Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksar Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 a w/g mnie nogi zbyt chude stosunku do wielkości łba edit : podczas chodzenia robot (jak człowiek) musi przenosić ciężar z jednej łapy na drugą, przy takim rozstawie nic z tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkropinski Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 otoczenie super, ale robot mierny;) pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
torm Posted May 10, 2006 Author Share Posted May 10, 2006 ze niby chodzic nie potrafi?:P "There is no spoon":P Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkropinski Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 nie chodzi o takie chodzenie. chodzi o to ze jak etn robocik podniesie jedną nogę, przechyli i przewroci sie w te strone, pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
torm Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 Obiekt 2D: robot dla hopkinsa Soft: Paint vGreen RENDER TIME: ok 1 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruneq Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 zły nie jest...widzialem i robilem gorsze!!!:P Obiekt 2D: robot dla hopkinsa Soft: Paint vGreen RENDER TIME: ok 1 min. WTF?? :| :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
torm Posted May 12, 2006 Author Share Posted May 12, 2006 vGreen - Coming Soon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts