Napisano 7 Lipiec 200618 l chveti: a nie możecie przyjechać tym o 5:55 co we wrocku będzie o 8:35? ekipa z wro będzie już około 9 (ja trochę wcześniej). No , pomyślimy :D Ty celowo chcesz żebyśmy spali na stojąco ? ; >
Napisano 7 Lipiec 200618 l No , pomyślimy :D Ty celowo chcesz żebyśmy spali na stojąco ? ; > Bedzie latwiej heady zakladac ;>
Napisano 9 Lipiec 200618 l No to podliczmy: 60zl za sprzet 15zl za dodatkowe 100kulek 10zl bilety k.miejskiej ~30zl na zarlo i picko wystarczy?
Napisano 9 Lipiec 200618 l maras: jak by ci to powiedzieć... 666DNIdoZLOTU Knysha: może tak z 50zł na żarło i pićko. wiesz ceny tutaj bywają różne :] Pozdrawiam
Napisano 10 Lipiec 200618 l TOJUŻwTYMTYGODNIU! przypominam: Pozostało: 4 dni, 23 godziny, 2minuty i 12 sekund (czy jakoś tak ;) ) Pozdrawiam
Napisano 10 Lipiec 200618 l Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze biegania w pełnym umundorowaniu w taki upał :). edit: kuciel gratuluje 1000 postu :)
Napisano 10 Lipiec 200618 l AG: buuuuuuuu :( skopie ci d*pe jak sie nastepnym razem zobaczymy! no to mamy jeden marker wolny. valery byles pierwszy. chcesz? max: ale jakie realia! operacja pustynna burza jak sie patrzy :D
Napisano 10 Lipiec 200618 l Autor AG nie jedzie ?? To i Chveti nie przyjedzie - cytuje z regulaminu PKP: "....... oraz dzieci do lat 12 mogą podróżować kolejami PKP wyłącznie w towarzystwie pełnoletniego opiekuna" kto mu bilet sprzeda ?
Napisano 10 Lipiec 200618 l zboczeniec matematyczny :] ale swoją drogą lipnie pod koniec wychodzi: 5/5*5=5!! nie spodziewałbym się xD
Napisano 10 Lipiec 200618 l Sorry chłopaki, ale ja z juniorem nie damy rady 15 mamy wyjazd ktorego nieda sie przełozyc :/ wiec pozostaje nam zyczyć miłej zabawy i do zobaczenia nastepnym razem przy piwku :) Pozdrawiam ! Nie pozabijajcie sie tam boysy :D
Napisano 10 Lipiec 200618 l 5/5*5=5!! wcale nie, bo 5!!=15 to jest tzw. podwójna silnia, bierzesz n, potem mnożysz razy (n-2), potem razy (n-4) i aż dojdziesz do 1 lub 2. wiec tutaj masz 5*3*1 taka mała dygresja ;D
Napisano 10 Lipiec 200618 l a więc valery, hkropiński, piksar (jesli chcecie) to macie wolne miejsca dla siebie czy tam dla kumpli :) a więc tak wygląda lista na dzisiaj: mkk3a (+ 1os) nielot007 rowr NicoN_ chveti (+ 2 osoby) Vorek Shalivan (+ 1 os) Knysha tweety (+ 1 os) misiekhc (+2 os) maras Jim mee piksar slim_sandman razor Super OkO [+ ewentualnie] valery hkropinski (+2os) kumpel Piksara razem daje 30 osób przypominam: we wrocku jest very HOT i nic nie zapowiada, żeby temp. miała zelżeć. więc ubezpieczyć się w spore ilości H2O (woda) minimum 2 litry na osobnika! co do obuwia etc: sandały odpadają (chyba, że lubicie wizyty na pogotowiu, i wyjmowanie ze śródstopia szyszek). mocne adidasy (najlepiej z grubą podeszwą). obowiązkowo cos na głowę (chusta, czapka etc) słoneczko praży a ja nie mam zamiaru wzywac karetki zpowodu udaru slonecznego. może to sie wyda drastyczne ale kto nie bedzie miał czapeczki czy innej ochrony głowy - nie wchodzi na poligon. sorry... krótkie info: strój maskujący dostajecie od organizatorów, ale weźcie sobie jakieś ciuchy na zmianę: wiadomo że człowiek się poci i w sumie nie jest miło jak się idzie przez ulice wydając zapach 50-letniego budowlańca podczas powrotu do domu :] czyli zabierzcie ze sobą dezodoranty, świeże koszulki, świeże spodenki, skarpetki (nawet gacie). nie będzie za bardzo gdzie sie opłukać, ale w sumie weźcie ręczniki (będzie mozna się wytrzeć z wody potu czy innych pierdół. tyle mojego Pozdrawiam
Napisano 10 Lipiec 200618 l kto nie bedzie miał czapeczki czy innej ochrony głowy - nie wchodzi na poligon. sorry... k Maska może być ? [(10^2+376)^2 - 226571]-1dnidoZlotu do listy dopisz protekcyjnie panią fotograf i odejmij ode mnie te 2 osoby ;]
Napisano 10 Lipiec 200618 l cosik mi sie wydaje ze jak sie uda kolejny taki turniej zrobic to sie tez zapisze:) niezla zabawa z tego jest:) (w woju na ostrej jechalem) milo bedzie sobie postrzelac znow:) heh pozdrowki i milej imprezki (ja bede 15 nad morzem juz heh:)
Napisano 11 Lipiec 200618 l [+ ewentualnie] valery hkropinski (+2os) kumpel Piksara żadne "ewentualnie" :P będe na 100% :D do zobaczenia na dworcu :D
Napisano 11 Lipiec 200618 l 5DNIdoZLOTU a więc: mkk3a (+ 1os) nielot007 rowr NicoN_ chveti Vorek Shalivan (+ 1 os) Knysha tweety (+ 1 os) misiekhc (+2 os) maras Jim mee piksar slim_sandman razor Super OkO Pani Fotograf Valery [+ ewentualnie] hkropinski (+2os) kumpel Piksara z tym nie wpuszczeniem na poligon żartuję oczywiście, ale nie wiem co powiedzą na to organizatorzy. jeździłem jako wychowawca obozowy i wiem, że jest to wymóg prawny. poza tym będzie tak slonecznie (od 13-17), że lepiej zabezpieczyć dyńkę, przed palącymi promieniami słonca. to jest tzw. podwójna silnia, bierzesz n, potem mnożysz razy (n-2), potem razy (n-4) i aż dojdziesz do 1 lub 2. wiec tutaj masz 5*3*1 [(10^2+376)^2 - 226571]-1dnidoZlotu małe zboczuszki liczbowe :D ciekawe komu w taki upał chce się to liczyć :] Pozdrawiam
Napisano 11 Lipiec 200618 l kto nie bedzie miał czapeczki czy innej ochrony głowy - nie wchodzi na poligon. sorry... o lol :D:eek: panowie z glwic jako ze na dzien dzisiejszy nie mam butow to moze podskoczylibyscie na poligon(ostatni zlot) i zabrali moje adidasy ktore zostawilem :D ?? ;) lekko przesadzacie z tymi matematycznymi zadaniami wkoncu sa wakacje a jak sie ktos pomyli bo liczyc nie umie i wyjdzie 20 dni albo -3 pomysli o fak spoznilem sie :D :D pozdro
Napisano 11 Lipiec 200618 l i tak cie znajde ;] a więc: mkk3a (+ 1os) nielot007 rowr NicoN_ chveti Vorek Shalivan (+ 1 os) Knysha tweety (+ 1 os) misiekhc (+ 2 os) maras Jim mee piksar (+ 1 os) slim_sandman razor Super OkO Pani Fotograf Valery [+ ewentualnie] hkropinski (+2os)
Napisano 11 Lipiec 200618 l tweety -> niestety za pozno troszkę się dowiedzialem ze są wolne miejsca wiec juz nie zdąze przyjechac, ale mimo weszystko dzieki ze pamietales, za rok na pewn obede;) pozdarwaim
Napisano 11 Lipiec 200618 l jest tak: postaram sie załatwic transport autobusem (prywatnie więc wyjdzie trochę taniej). co byście powiedzieli na wydatek rzędu 10-15 zł od osoby, ale mieć zapewniony transport na poligon i spowrotem? byłby to autobus wynajety od MPK (znajomi ;) ), cena to chyba około 300zł za cały kurs, więc wyszło by po jakieś 10-15 od łebka mysle że to w miare sensowna propozycja? Pozdrawiam
Napisano 11 Lipiec 200618 l tweety - nie znajdziesz, wezme saperke, wybuduje ziemianko-bunkier i ni chu chu xD Co do transportu - jestem za :], ale trocho drogo hehe ;]
Napisano 11 Lipiec 200618 l jestem za a nawet przeciw. skoro to 10-15 zeta to jakim cudem ma wyjść taniej, gdy jeden bilet na zwykly autobus kosztuje 1zł. poza tym co za róznica? ja głosuje za zwyklymi wrocławskimi autobusami
Napisano 11 Lipiec 200618 l no fakt nie napisałem: otóż NIE MA DOJAZDU W TAMTE REJONY! po rozkopaniu pl. Grunwaldzkiego zostało nam tylko autobus linii E i pichotką podejście jakieś 30-40 min w upalnym słońcu :] niestety... przekopałem całe mpk i nie znalazłem żadnej innej drogi dojazdowej. pod sam poligon dojeżdzał kiedyś 116 ale linię skrócili. pozostaje nam tylko albo zorganizowac sobie transport albo iść z buta. decyzja należy do Was. ja moge załatwić transport, ale to kosztuje. musz eteż wiedzieć maximum do czwartku do 12 (w południe). Pozdrawiam
Napisano 11 Lipiec 200618 l Autor może jestem nudny, ale ile będzie samochodów ? tzn kto przyjezdza automobilem na zlot ?
Napisano 11 Lipiec 200618 l !#^$@&. Tyle mam do powiedzenia. Ciotka mnie w konia zrobila. Najwczesniej bede molg byc we Wro w niedziele. Sry panowie, ale nie bede na paintballu -- sily wyzsze. Nastepnym razem, chocbym mial spac na dworcu, to bede :/! Kurw...
Napisano 11 Lipiec 200618 l tweety zalatw bus z mpk, bez marudzenia, nie bede chodzil taki kawal i potem mokry juz po przesciu w upale paintballowal, no
Napisano 11 Lipiec 200618 l piksar: jeśli przyjedziesz bryką to chyba tylko ty :] Knysha: poszukiwania w toku. znjadziemy ci jakąś metę :] misiekhc: spoko. ale jeśli komuś to nie pasi to możemy podejść. pamiętajcie że wtedy obowiązywały by nas okreslone czasy: wyjazd na poligon o 12:30 powrót z poligonu o 17:30 Pozdrawiam
Napisano 11 Lipiec 200618 l piksar: zastanów się: porywamy autobus, prędzej czy później będziemy musieli uciekać przed policją. pewnie zabarykadujemy się w jakimś tam pomieszczeniu, i pewnie weźmiemy zakładników. dotąd jest ok. ale powiedz mi tylko jedno: jak przyjdzie negocjator to czego zażądasz? bo chyba troche głupio będzie żądać nowego BOXX'a i licencji na maxa 8 i Vray'a :D
Napisano 11 Lipiec 200618 l byłby to autobus wynajety od MPK (znajomi ;) ), cena to chyba około 300zł za cały kurs, więc wyszło by po jakieś 10-15 od łebka Nie idzie po znajomości wytargować 5-10zł od łebka :D?
Napisano 12 Lipiec 200618 l Autor Tweety : jest we wrocku tania firma taksowkarska maja tez podobno busy, jakbysmy podjechali maksymalnie daleko MPK a potem zamowili sobie busiki moze by wyszlo taniej. obadaj: 501 612 219 600 918 570 auta są nieoznakowane i nie naleza do zwiazku taxi i jezdzą około 30 % taniej