chveti Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 chveti: a nie możecie przyjechać tym o 5:55 co we wrocku będzie o 8:35? ekipa z wro będzie już około 9 (ja trochę wcześniej). No , pomyślimy :D Ty celowo chcesz żebyśmy spali na stojąco ? ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 No , pomyślimy :D Ty celowo chcesz żebyśmy spali na stojąco ? ; > Bedzie latwiej heady zakladac ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 6+1DNIdoZLOTU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 5+1DNIdoZLOTU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 3+3DNIdoZLOTU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 mam pytanie: to ile dni do zlotu? nigdzie nie mogę znaleźć informacji:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 No to podliczmy: 60zl za sprzet 15zl za dodatkowe 100kulek 10zl bilety k.miejskiej ~30zl na zarlo i picko wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 maras: jak by ci to powiedzieć... 666DNIdoZLOTU Knysha: może tak z 50zł na żarło i pićko. wiesz ceny tutaj bywają różne :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 TOJUŻwTYMTYGODNIU! przypominam: Pozostało: 4 dni, 23 godziny, 2minuty i 12 sekund (czy jakoś tak ;) ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 tweety--> cos ty z avatarem zrobil :) fak a ja butow jeszcze nie mam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 miłej zabawy panowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 szkoda ze cie nie bedzie AG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze biegania w pełnym umundorowaniu w taki upał :). edit: kuciel gratuluje 1000 postu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 max wtedy jak bedą biegac bedzie lepiej bo 10 C wiecej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 AG: buuuuuuuu :( skopie ci d*pe jak sie nastepnym razem zobaczymy! no to mamy jeden marker wolny. valery byles pierwszy. chcesz? max: ale jakie realia! operacja pustynna burza jak sie patrzy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2006 AG nie jedzie ?? To i Chveti nie przyjedzie - cytuje z regulaminu PKP: "....... oraz dzieci do lat 12 mogą podróżować kolejami PKP wyłącznie w towarzystwie pełnoletniego opiekuna" kto mu bilet sprzeda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 hahaha :D Do lat 12 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 [(10^2+376)^2 - 226571]:5 * 5 DNIdoZLOTU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 zboczeniec matematyczny :] ale swoją drogą lipnie pod koniec wychodzi: 5/5*5=5!! nie spodziewałbym się xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Sorry chłopaki, ale ja z juniorem nie damy rady 15 mamy wyjazd ktorego nieda sie przełozyc :/ wiec pozostaje nam zyczyć miłej zabawy i do zobaczenia nastepnym razem przy piwku :) Pozdrawiam ! Nie pozabijajcie sie tam boysy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Hmm no to "rezerwowi" wskakuja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 5/5*5=5!! wcale nie, bo 5!!=15 to jest tzw. podwójna silnia, bierzesz n, potem mnożysz razy (n-2), potem razy (n-4) i aż dojdziesz do 1 lub 2. wiec tutaj masz 5*3*1 taka mała dygresja ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Te a mi to wyglada jak 5/25, czyli 1/5 ;] ;DDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 a więc valery, hkropiński, piksar (jesli chcecie) to macie wolne miejsca dla siebie czy tam dla kumpli :) a więc tak wygląda lista na dzisiaj: mkk3a (+ 1os) nielot007 rowr NicoN_ chveti (+ 2 osoby) Vorek Shalivan (+ 1 os) Knysha tweety (+ 1 os) misiekhc (+2 os) maras Jim mee piksar slim_sandman razor Super OkO [+ ewentualnie] valery hkropinski (+2os) kumpel Piksara razem daje 30 osób przypominam: we wrocku jest very HOT i nic nie zapowiada, żeby temp. miała zelżeć. więc ubezpieczyć się w spore ilości H2O (woda) minimum 2 litry na osobnika! co do obuwia etc: sandały odpadają (chyba, że lubicie wizyty na pogotowiu, i wyjmowanie ze śródstopia szyszek). mocne adidasy (najlepiej z grubą podeszwą). obowiązkowo cos na głowę (chusta, czapka etc) słoneczko praży a ja nie mam zamiaru wzywac karetki zpowodu udaru slonecznego. może to sie wyda drastyczne ale kto nie bedzie miał czapeczki czy innej ochrony głowy - nie wchodzi na poligon. sorry... krótkie info: strój maskujący dostajecie od organizatorów, ale weźcie sobie jakieś ciuchy na zmianę: wiadomo że człowiek się poci i w sumie nie jest miło jak się idzie przez ulice wydając zapach 50-letniego budowlańca podczas powrotu do domu :] czyli zabierzcie ze sobą dezodoranty, świeże koszulki, świeże spodenki, skarpetki (nawet gacie). nie będzie za bardzo gdzie sie opłukać, ale w sumie weźcie ręczniki (będzie mozna się wytrzeć z wody potu czy innych pierdół. tyle mojego Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 kto nie bedzie miał czapeczki czy innej ochrony głowy - nie wchodzi na poligon. sorry... k Maska może być ? [(10^2+376)^2 - 226571]-1dnidoZlotu do listy dopisz protekcyjnie panią fotograf i odejmij ode mnie te 2 osoby ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 cosik mi sie wydaje ze jak sie uda kolejny taki turniej zrobic to sie tez zapisze:) niezla zabawa z tego jest:) (w woju na ostrej jechalem) milo bedzie sobie postrzelac znow:) heh pozdrowki i milej imprezki (ja bede 15 nad morzem juz heh:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 [+ ewentualnie] valery hkropinski (+2os) kumpel Piksara żadne "ewentualnie" :P będe na 100% :D do zobaczenia na dworcu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 5DNIdoZLOTU a więc: mkk3a (+ 1os) nielot007 rowr NicoN_ chveti Vorek Shalivan (+ 1 os) Knysha tweety (+ 1 os) misiekhc (+2 os) maras Jim mee piksar slim_sandman razor Super OkO Pani Fotograf Valery [+ ewentualnie] hkropinski (+2os) kumpel Piksara z tym nie wpuszczeniem na poligon żartuję oczywiście, ale nie wiem co powiedzą na to organizatorzy. jeździłem jako wychowawca obozowy i wiem, że jest to wymóg prawny. poza tym będzie tak slonecznie (od 13-17), że lepiej zabezpieczyć dyńkę, przed palącymi promieniami słonca. to jest tzw. podwójna silnia, bierzesz n, potem mnożysz razy (n-2), potem razy (n-4) i aż dojdziesz do 1 lub 2. wiec tutaj masz 5*3*1 [(10^2+376)^2 - 226571]-1dnidoZlotu małe zboczuszki liczbowe :D ciekawe komu w taki upał chce się to liczyć :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 kto nie bedzie miał czapeczki czy innej ochrony głowy - nie wchodzi na poligon. sorry... o lol :D:eek: panowie z glwic jako ze na dzien dzisiejszy nie mam butow to moze podskoczylibyscie na poligon(ostatni zlot) i zabrali moje adidasy ktore zostawilem :D ?? ;) lekko przesadzacie z tymi matematycznymi zadaniami wkoncu sa wakacje a jak sie ktos pomyli bo liczyc nie umie i wyjdzie 20 dni albo -3 pomysli o fak spoznilem sie :D :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 ooooo! własnie! chveti! tam też są moje adidasy :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 A ja nie jestem z Gliwic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 ale masz tam RA i AG więc możecie się jakoś dogadać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Em ja sobie haloweczki wezme - ciche, zwinne, szybkie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 i tak cie znajde ;] a więc: mkk3a (+ 1os) nielot007 rowr NicoN_ chveti Vorek Shalivan (+ 1 os) Knysha tweety (+ 1 os) misiekhc (+ 2 os) maras Jim mee piksar (+ 1 os) slim_sandman razor Super OkO Pani Fotograf Valery [+ ewentualnie] hkropinski (+2os) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 tweety -> niestety za pozno troszkę się dowiedzialem ze są wolne miejsca wiec juz nie zdąze przyjechac, ale mimo weszystko dzieki ze pamietales, za rok na pewn obede;) pozdarwaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 jest tak: postaram sie załatwic transport autobusem (prywatnie więc wyjdzie trochę taniej). co byście powiedzieli na wydatek rzędu 10-15 zł od osoby, ale mieć zapewniony transport na poligon i spowrotem? byłby to autobus wynajety od MPK (znajomi ;) ), cena to chyba około 300zł za cały kurs, więc wyszło by po jakieś 10-15 od łebka mysle że to w miare sensowna propozycja? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 tweety - nie znajdziesz, wezme saperke, wybuduje ziemianko-bunkier i ni chu chu xD Co do transportu - jestem za :], ale trocho drogo hehe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 jestem za a nawet przeciw. skoro to 10-15 zeta to jakim cudem ma wyjść taniej, gdy jeden bilet na zwykly autobus kosztuje 1zł. poza tym co za róznica? ja głosuje za zwyklymi wrocławskimi autobusami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 no fakt nie napisałem: otóż NIE MA DOJAZDU W TAMTE REJONY! po rozkopaniu pl. Grunwaldzkiego zostało nam tylko autobus linii E i pichotką podejście jakieś 30-40 min w upalnym słońcu :] niestety... przekopałem całe mpk i nie znalazłem żadnej innej drogi dojazdowej. pod sam poligon dojeżdzał kiedyś 116 ale linię skrócili. pozostaje nam tylko albo zorganizowac sobie transport albo iść z buta. decyzja należy do Was. ja moge załatwić transport, ale to kosztuje. musz eteż wiedzieć maximum do czwartku do 12 (w południe). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2006 może jestem nudny, ale ile będzie samochodów ? tzn kto przyjezdza automobilem na zlot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 o, pikSar dobrze prawi ;) browara mu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 !#^$@&. Tyle mam do powiedzenia. Ciotka mnie w konia zrobila. Najwczesniej bede molg byc we Wro w niedziele. Sry panowie, ale nie bede na paintballu -- sily wyzsze. Nastepnym razem, chocbym mial spac na dworcu, to bede :/! Kurw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 tweety zalatw bus z mpk, bez marudzenia, nie bede chodzil taki kawal i potem mokry juz po przesciu w upale paintballowal, no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 piksar: jeśli przyjedziesz bryką to chyba tylko ty :] Knysha: poszukiwania w toku. znjadziemy ci jakąś metę :] misiekhc: spoko. ale jeśli komuś to nie pasi to możemy podejść. pamiętajcie że wtedy obowiązywały by nas okreslone czasy: wyjazd na poligon o 12:30 powrót z poligonu o 17:30 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2006 a może porwiemy autobus ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 piksar: zastanów się: porywamy autobus, prędzej czy później będziemy musieli uciekać przed policją. pewnie zabarykadujemy się w jakimś tam pomieszczeniu, i pewnie weźmiemy zakładników. dotąd jest ok. ale powiedz mi tylko jedno: jak przyjdzie negocjator to czego zażądasz? bo chyba troche głupio będzie żądać nowego BOXX'a i licencji na maxa 8 i Vray'a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 byłby to autobus wynajety od MPK (znajomi ;) ), cena to chyba około 300zł za cały kurs, więc wyszło by po jakieś 10-15 od łebka Nie idzie po znajomości wytargować 5-10zł od łebka :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 juz i tak targuje sie jak moge :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2006 Tweety : jest we wrocku tania firma taksowkarska maja tez podobno busy, jakbysmy podjechali maksymalnie daleko MPK a potem zamowili sobie busiki moze by wyszlo taniej. obadaj: 501 612 219 600 918 570 auta są nieoznakowane i nie naleza do zwiazku taxi i jezdzą około 30 % taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi