tweety Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 wiem, znam, korzystam :) liczą sobie 2,5zł / km drogi. ale pamiętajcie, że trzeba by z 10 takich "taksówek". zresztą nie uśmiecha mi się nawigowanie 10 taxi przez tamto zadu*ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Ja ich poprowadzę ! :D Knysha ma metę ;] Jak nie przyjedzie to znak , że nie chce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 yoł. zachęcony przez razora sie wypowiem :P na samego paintballa niestety sie niepisze, ma to scisly zwiazek z moją ostatnia przperowadzką (jestem wrocławiak teraz xD) poprostu niemam ze soba odpowiednich ciuchow i butow dobrych tez z bylego miejsca zamieszkania niewzialem i takie tam. Ale na afterparty fajnie bylo by sie wbic i wasze zbrodnicze gębki znow zobaczyc xD o ciekawych rozmowach przy bro juz niewspomne. Reasumujac mozecie na mnie liczyc jesli chodzi o knajpe :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 hola Plastique, kopę lat ;] fajnie że będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 yo Plastique! ty żyjesz? fajno że wpadniesz :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 TASOBOTA 70 godzin 25 minut 05 sekund do spotkania na Dworcu... . dowiedziałem się o cenę za przejazd. dla naszej grupki wyszło by to równe 200zł. odjazd o godzinie 12:30 z ul. Suchej (dworzec PKS) dojazd na ulicę Smoczą w pobliżu poligonu. odjazd o godzinie 17:30 ze Smoczej do Rynku Wychodzi więc max. 8zł od osoby za przejazd tam i nazad :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 hmm...... komunikacja miejska wyszla by od 4 do 8 zl w zaleznosci od tego czy ma ktos prawo do przejazdu ulgowego. wiec jestem jak najbardziej - ZA propozycja tweetiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 poza tym autobusem MPK nie dojedziemy bespośrednio na miejsce tylko jakieś 30 min piechotką trzeba by było dojść. zaś wynajetym transportem mamy dojazd bez tłoku, bez przystanków szybko i sprawnie. a zresztą rezerwacja została złożona więc sprawa przesądzona :) spotykamy się więc na dworcu, coś zjemy i o 12:30 jedziemy autokarem na miejsce. potem strzelamy sobie i o 17:30 jedziemy autokarem na Rynek. szybko i sprawnie :) razor: dzięki za poparcie compadre :D Pozdrawiam [++] lista osób jadących na Zlot: mkk3a (+ 2os) nielot007 rowr NicoN_ - badź na GG ok 21 :] chveti Vorek Shalivan (+ 1 os) tweety (+ 1 os) misiekhc (+ 2 os) maras Jim mee piksar (+ 1 os) slim_sandman razor Super OkO Pani Fotograf Valery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 serwus :) czy wiadomo gdzie mozecie być w rynku ? - musze was potem jakos znalezc. pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 właśnie nie wiadomo niestety, nie udało się zrobić rezerwacji w altanie, trzeba będzie improwizować :) jakby co to dzwoń do mnie 696 368 576 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 serwus :) spoko, jakośsie znajdziemy. Nie ma sie co oszukiwać, taką brygadą bez rezerwacji pozostaje pewnie spotkanie pod chmurką . Zresztą taki wariant już kiedyśprzećwiczylismy z tego co pamiętam. pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 czy jakieś "Name Tagi" będziemy mieli ? Może taśma i marker. Ja cieszę się że Was poznam , ale generalnie to podpiąć nick pod minę to trochu niewykonalne. Moze załatwmy sobie takie strzałki z podpisami hologramowe jak jest w gierkach. Jak się na kogoś najedzie paintball gunem to wyskakuje nick i ile ma życia :P muhihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 e tam, pod chmurką jest fajnie. przynajmniej wtedy mamy 2 browary w cenie jednego ;) mam nadzieje ze nie bedzie tak padać jak dzisiaj :/ mialem przyjemnosc isc 10 minut w tej burzy i wyglądałem jakbym w ubraniu wskoczył do basenu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Warunki gry następujące na 15.07.06 : Wiatr północno-zachodni o prędkości 5 m/s Czynnik chłodzący wiatru: 22.92 °C Wsch. słońca: 04:54 Zach. słońca: 21:01 temp. max: 25 °C temp. min: 13 °C Przeważnie pogodne niebo i bez opadów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 serwus :) mkk3a , nie szokuj mnie :D. jaki deszcz, jaka burza ? :D. mieszkamy w tym miescie i ja tylko upał i ukrop dzisija widziałem :DDDD pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Skoro zlot jużJUTRO - niespodzianka! :P Trailer nadchodzącego zlotu - Mrożący krew w żyłach z najbardziej nieprzewidywalnym podkładem dźwiękowym wszechczasów! http://rapidshare.de/files/25785376/jutroZlot.swf.html pikSar - nie zapomnij wziąść laptopa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 ZOSTAŁO25GODZIN chveti: lol :D :D 30 chłopa, poligon, jeden cel... text miesiąca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2006 poważnie z tym laptopem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 WitaM!! o fak wlasnie sobie uswiadomilem ze zlot jest juz jutro !! :D ciekawie bedzie wygladalo "pici pod chmurka" tzw 30 chlopa :D tweety napisz co i jak gdzie sie jutro spotykamy i o ktorej bo przeciez trzeba przyjac przyjezdnych ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 poważnie z tym laptopem ? No :) Był kubełek , była solniczka...zawsze coś znajdziemy :D Tylko doinstaluj Zbrusha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 A więc: Jutro (15 lipca 2006) spotykamy się o godzinie 9:00 pod Tablicą Odjzadów na Dworcu Głownym. Reszta spoza wrocka ma czas dojechać do godziny 11:00!!! Potem cos zjemy i 12:00 - ruszamy na ul. Suchą 12:30 - jedziemy autokarem na poligon 13:00 - 16:30 - strzelanina 17:00 - ruszamy z poligonu na parking ul. Smocza 17:30 - jedziemy autokarem do Rynku 18:00 - XXX - beer time :) tak to wygląda :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 tweety wtf?? co tak wczesnie ?? ale spoko :) jak zawsze bede :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Za niecałą godzinę ide spać. Za niecałe sześć godzin wstaje. Za niecałe siedem godzin jadę na dworzec Za niecałe osiem godzin wyjeżdżam do Wrocławia. Za niecałe dziesięć i pół godziny będę we Wrocławiu. Za niecałe jedenaście godzin odbierzecie nas spod tablicy. Za niecałe czternaście godzin udamy się na ulicę Suchą z rynku. Za niecałe piętnaście i pół godziny Wrocław odniesie taką porażkę jakiej nie odniósł. Za niecałe szenstaście godzin pochowamy rany i zawiążemy pakt porozumienia z przegranymi. Za niecałe 18 godzin zapomnimy o tym , co się działo modelując solniczkę...:D Ja już spakowany :D Jutro Jazdaaaaaaaa! [+] edit for God Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 ZOSTAŁO11GODZIN32MINUTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2006 A Pan Bóg popatrzył na pychę Chvetiego i powiedział : "Zaprawdę, pycha tego człowieczka jest ogromna, czemuż to myśli człowieczek ten, że może planować przyszłość jakim prawem myśli że kiedyśtam osiągnie cel przedsię zamierzony, sprowadzę klęskę na postępowanie pyszałków" następnie Bóg sprawdził rozkład jazdy pociągów i postanowił opóźnić pociąg sługi swego Chvetiego o 31 minut. Niepoznane są drogi Pańskie. To jeszcze ja - Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam. To śpiewałem ja - Jarząbek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Nie strasz mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 hehehe no ja cos tam widziałem w TV ze ma być deszczowo i zimno :/ wiec lepiej sie ubierzcie cieplutko :D szczegolnie ty chveti azeby ci zabawy pogoda nie popsula ;) A tak na serio to zycze super pogody ale zeby nie było za gorąco, tak w sam raz :] wygranej dla lepszych :D udanego smacznego piwka i super klimatu ! Życze to ja-Piotrek ;) P.S Czekam na ogromną ilosc fotek, zebym wiedział co straciłem :) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 o fak, 1.23 a ja dopiero do domu wrocilem:/ zastrzegam ze moge byc "wczorajszy";) do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2006 Dzisiaj ja jestem Sprite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 Ubiłem cie Leru, zaraz sie biore za avatara :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 Panowie , było super :D Drużyny wyglądały mniej więcej tak: 1st team :10 Anglików + chveti + Leru + nielot007 + mkk3a 2nd team: Tweety , Vorek , slim_sandman , pikSar , maras , misiekhc , Valery , razor, Jim mee, Kumpel pikSara , 2 kumpli mkk3a i 2 kumpli miśka :) Wygraliśmy stosunkiem 5:1 albo 6:1 :D nie pamiętam. W każdym bądź razie zabawa była świetna , szkoda , że ze slimem mieliśmy pociąg na godzinę 20:00 i nie poszliśmy do knajpki :( Jutro będą zdjęcia :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 to oni zdobyli aż jeden punkt? ciekawe ;) ale zabawa była przednia, IMO o wiele lepiej niz ostatnio w gliwicahc. sprzet był troche lepszy (dalej niosło kulki, celniejsze i bardziej bolało) ale przede wszystkim pogoda dopisała. troche ciepło, czasem chmurki, czasem słonce - w sam raz. klimatyczny teren, pełno drzew, krzaków, dołkow - było sie gdzie chować. najwieksza rzeź była na koncu - ci, ktorym zostało nieco kulek, rozegrali typowy deathmatch. kazdy na kazdego i natychmiastowe respawny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marysia_ Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 przepraszam za nieobecność... ale siła wyższa ;-) [pewnie i tak nikt nie zauważył ;D] fotki, fotki koniecznie fotki :-) ps. planujecie coś na raz następny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 Planujemy wrzucić foty siniaków :-) Machnołem avatarka na szybko, jeszcze go kiedyś poprawie :-P PIERWSZY CIE USTRZELIŁEM CIE LERU!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 Leru ustrzeliłeś jakieś *****??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 klimat i zabawa - po prostu rewelacja :) na pewno bede nastepnym razem jak zlot bedzie we wrocku albo gdzies indziej byle blisko mnie :D dzisiejsza zabawa skłoniła mnie do tego aby uzbierac kase i kupić sobie przet paintballowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2006 [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2006 [/img][/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2006 [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2006 coś mi się pochrzaniło, ale naszczescie modek jest we Wro, nie zobaczy, bo pojechał taksówką z kierowcą tranzwestytą i tak szybko nie wróci !!! Jutro reszta zdjatek, wszystkie bez Ps-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 przepilem moj bilet miesieczny łeeeeeee ;[ ...ale bylo warto :-) [edit for tweety] tweet, napisz jakąś relacje z przebiegu zdarzeń fajną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 zrobcie kolejny paintball gdzies w centralnej polsce to wpadne, a pewnie i wiecej ludzi tez przyjedzie, nie widzi mi sie znowu jechac 7h na drugi koniec polski dla 4 godzin zabawy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 czentralnej polsce czyli najlepiej w gdansku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 A ja chciałem być...ale mnie nie było a szkoda...a chciałem;) Jakie były koszta zabawy...może następnym rzem bym się wkręcił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 niby sam paintball to 60zł ale tak ogolnie poszło jakies 110zł :) (w tym jeden dokupiony pakiet 100 kulek za 15zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 koszty zalezały skąd się było i jak dużo grałeś w CSa :P Next paintball juz mam nadzieję miejscówka zaklepana jeśli nie będzie większego sprzeciwu i frekfencja dopisze jak tym razem / lepiej ,odbędzie się w POZNANIU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 serwus :) było wybornie . w kanjpie i na ławeczce. Pozdrawiam wszystkich :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 no ładnie, skończyli na ławeczce, szkoda że ja nie mogłem zostać:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Wielki szacuneczek dla tych którzy byli. Chyba mogę śmiało powiedzieć że było to najbardziej udane wrocławskie spotkanie max3d.pl, w sumie trwało cały dzień, zaczęło się od dworca pkp i kfc ;] potem paintball (naprawdę fantastyczna zabawa, odstresowująca :) ) potem knajpka i plener po knajpce (już nieliczna garstka najtwardszych ;] ) Podziękowania dla Piksara za nocleg. Jeszcze raz dzięki wszystkim, oby więcej było takich spotkań. Wrzucam kilka fotek. reszta do zobaczenia na http://www.octavo.webd.pl/max3d/paintball/ ekipa się zbiera modelowanie w kfc :) tutaj ekipa z grupką anglików z którymi graliśmy droga powrotna tradycyjnie już, piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi