Piotr Fox Wysocki Napisano 24 Sierpień 2003 Napisano 24 Sierpień 2003 wykompinowalem sobie ze porobie takie krotkie animki. a oto i dzielo:) http://www.acrosstheshadows.com/anim/ring.avi
Gotham Napisano 24 Sierpień 2003 Napisano 24 Sierpień 2003 Wyszło ci naprawdę ekstra. Trudno się do czegoś przywalić.
dr Ug Napisano 24 Sierpień 2003 Napisano 24 Sierpień 2003 Swietna robota. Moja uwage zrocila tylko symetria przeplywajacego ognia. :/
Pierzak Napisano 24 Sierpień 2003 Napisano 24 Sierpień 2003 Super praca. A w czym ją zrobiles jesli mozna wiedziec> szczególnie te płomienie,,
Piotr Fox Wysocki Napisano 25 Sierpień 2003 Autor Napisano 25 Sierpień 2003 robilem w mayce. standardowy render. plomienie sa z avika. korekcja koloru w shake.
Pablo Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 swietnie to wyglada !...ja tylko spytam jaki czas renderingu i na jakim sprzecie? pozdr
Piotr Fox Wysocki Napisano 25 Sierpień 2003 Autor Napisano 25 Sierpień 2003 co tu duzo mowic.. masakra renderowalo sie to 16h. bo kazdy element renderowalem osobno. no i rozdzialka 1024, robi swoje a komp to P III 800 i 512 ram
adek Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 Ale efekt wyszedł Ci (jak moim poprzednicy powiedzieli) naprawde fajny. Gratuluje. W jednym momencie jedynie ogień wygląda dziwnie ale to naprawdę szczegół i nie ma się czym przejmować :)
Yano Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 Wow, no bardzo ładne !! Tekstury zwykłe czy HDRI ??
Sharp Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 kurde, niesamowite...wygląda ja żywcem wyjęte z filmu! Piękna robota!!
Swietlik Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 może ty to żeczywiście wyjąłeś z filmu hehe, żartuje, naprawde kawałek dobrej roboty [yes][yes][yes]
D@rko Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 very profesjonalne! ładny Ton i wogóle. Czy mógłbyś zdradzić co oznaczają te napisy na pierścieniu?:)
Piotr Fox Wysocki Napisano 26 Sierpień 2003 Autor Napisano 26 Sierpień 2003 ha:) wystarczy sie przyjzec:) napisy sa po polsku, pisane przez lekarza:)
SCORPI Napisano 27 Sierpień 2003 Napisano 27 Sierpień 2003 heh a ja sie nie przyłacze do gratulacji :( orginał jest o wiele lepszy...
Piotr Fox Wysocki Napisano 27 Sierpień 2003 Autor Napisano 27 Sierpień 2003 a o ile??:) to dokonam sobie obliczen o ile lepiej musze robic:)
thud Napisano 31 Sierpień 2003 Napisano 31 Sierpień 2003 cudowna animka, jestem pod niemalym wrazeniem; jakim sposobem zrobiles animacje? kazda klatke po kolei renerowales i je polaczyles? czy inaczej
trzy budziki Napisano 8 Wrzesień 2003 Napisano 8 Wrzesień 2003 No dobra wiem, że sam tak nie potrafię ale mi się wydaję, że wejście ognia jest ok a potem wrażenie, że płomień jest ograniczony do powierzchni pierścienia wydaje się sztuczne. Te płomienie pwinny \"pływać po powierzchni\" (moim zdaniem). No a całość i efekt jest bardzo robiący wrażeni. W filmie tekstura stołu była dużo gorsza, wręcz tragiczna.
Piotr Fox Wysocki Napisano 8 Wrzesień 2003 Autor Napisano 8 Wrzesień 2003 nie chcialem zeby cos wychodzilo z pierscienia, a chodzilo mi tylko o to zeby pierscien sie swiecil ogniem, a nie jak to bylo na filmie, ogien sie odbijal w pierscieniu. co do stolu to byla chyba fotka:) czesto tak bywa ze cg jest bardziej realistyczne:) a zeczy naturalne wygladaja nie naturalnie
lukaszp Napisano 21 Wrzesień 2003 Napisano 21 Wrzesień 2003 Originally posted by Adek Ale efekt wyszedł Ci (jak moim poprzednicy powiedzieli) naprawde fajny. Gratuluje. W jednym momencie jedynie ogień wygląda dziwnie ale to naprawdę szczegół i nie ma się czym przejmować :) Masz rację, ale to było widać tylko ułamek skundy:D
Rekomendowane odpowiedzi