Napisano 24 Sierpień 200321 l wykompinowalem sobie ze porobie takie krotkie animki. a oto i dzielo:) http://www.acrosstheshadows.com/anim/ring.avi
Napisano 24 Sierpień 200321 l Swietna robota. Moja uwage zrocila tylko symetria przeplywajacego ognia. :/
Napisano 24 Sierpień 200321 l Super praca. A w czym ją zrobiles jesli mozna wiedziec> szczególnie te płomienie,,
Napisano 25 Sierpień 200321 l Autor robilem w mayce. standardowy render. plomienie sa z avika. korekcja koloru w shake.
Napisano 25 Sierpień 200321 l swietnie to wyglada !...ja tylko spytam jaki czas renderingu i na jakim sprzecie? pozdr
Napisano 25 Sierpień 200321 l Autor co tu duzo mowic.. masakra renderowalo sie to 16h. bo kazdy element renderowalem osobno. no i rozdzialka 1024, robi swoje a komp to P III 800 i 512 ram
Napisano 25 Sierpień 200321 l Ale efekt wyszedł Ci (jak moim poprzednicy powiedzieli) naprawde fajny. Gratuluje. W jednym momencie jedynie ogień wygląda dziwnie ale to naprawdę szczegół i nie ma się czym przejmować :)
Napisano 26 Sierpień 200321 l może ty to żeczywiście wyjąłeś z filmu hehe, żartuje, naprawde kawałek dobrej roboty [yes][yes][yes]
Napisano 26 Sierpień 200321 l very profesjonalne! ładny Ton i wogóle. Czy mógłbyś zdradzić co oznaczają te napisy na pierścieniu?:)
Napisano 26 Sierpień 200321 l Autor ha:) wystarczy sie przyjzec:) napisy sa po polsku, pisane przez lekarza:)
Napisano 27 Sierpień 200321 l heh a ja sie nie przyłacze do gratulacji :( orginał jest o wiele lepszy...
Napisano 31 Sierpień 200321 l cudowna animka, jestem pod niemalym wrazeniem; jakim sposobem zrobiles animacje? kazda klatke po kolei renerowales i je polaczyles? czy inaczej
Napisano 8 Wrzesień 200321 l No dobra wiem, że sam tak nie potrafię ale mi się wydaję, że wejście ognia jest ok a potem wrażenie, że płomień jest ograniczony do powierzchni pierścienia wydaje się sztuczne. Te płomienie pwinny \"pływać po powierzchni\" (moim zdaniem). No a całość i efekt jest bardzo robiący wrażeni. W filmie tekstura stołu była dużo gorsza, wręcz tragiczna.
Napisano 8 Wrzesień 200321 l Autor nie chcialem zeby cos wychodzilo z pierscienia, a chodzilo mi tylko o to zeby pierscien sie swiecil ogniem, a nie jak to bylo na filmie, ogien sie odbijal w pierscieniu. co do stolu to byla chyba fotka:) czesto tak bywa ze cg jest bardziej realistyczne:) a zeczy naturalne wygladaja nie naturalnie
Napisano 21 Wrzesień 200321 l Originally posted by Adek Ale efekt wyszedł Ci (jak moim poprzednicy powiedzieli) naprawde fajny. Gratuluje. W jednym momencie jedynie ogień wygląda dziwnie ale to naprawdę szczegół i nie ma się czym przejmować :) Masz rację, ale to było widać tylko ułamek skundy:D