Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 5,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Swietna robota.

Moja uwage zrocila tylko symetria przeplywajacego ognia. :/

Napisano

Super praca. A w czym ją zrobiles jesli mozna wiedziec> szczególnie te płomienie,,

Napisano

swietnie to wyglada !...ja tylko spytam jaki czas renderingu i na jakim sprzecie?

pozdr

Napisano
  • Autor

co tu duzo mowic.. masakra

renderowalo sie to 16h.

bo kazdy element renderowalem osobno.

no i rozdzialka 1024, robi swoje

a komp to P III 800 i 512 ram

Napisano

Wow, no bardzo ładne !!

Tekstury zwykłe czy HDRI ??

Napisano

kurde, niesamowite...wygląda ja żywcem wyjęte z filmu! Piękna robota!!

Napisano

może ty to żeczywiście wyjąłeś z filmu hehe, żartuje, naprawde kawałek dobrej roboty

[yes][yes][yes]

Napisano

very profesjonalne! ładny Ton i wogóle. Czy mógłbyś zdradzić co oznaczają te napisy na pierścieniu?:)

Napisano

heh a ja sie nie przyłacze do gratulacji :( orginał jest o wiele lepszy...

Napisano

cudowna animka, jestem pod niemalym wrazeniem; jakim sposobem zrobiles animacje? kazda klatke po kolei renerowales i je polaczyles? czy inaczej

Napisano

No dobra wiem, że sam tak nie potrafię ale mi się wydaję, że wejście ognia jest ok a potem wrażenie, że płomień jest ograniczony do powierzchni pierścienia wydaje się sztuczne. Te płomienie pwinny \"pływać po powierzchni\" (moim zdaniem).

No a całość i efekt jest bardzo robiący wrażeni. W filmie tekstura stołu była dużo gorsza, wręcz tragiczna.

Napisano
  • Autor

nie chcialem zeby cos wychodzilo z pierscienia, a chodzilo mi tylko o to zeby pierscien sie swiecil ogniem, a nie jak to bylo na filmie, ogien sie odbijal w pierscieniu.

co do stolu to byla chyba fotka:)

czesto tak bywa ze cg jest bardziej realistyczne:)

a zeczy naturalne wygladaja nie naturalnie

Napisano
Originally posted by Adek

Ale efekt wyszedł Ci (jak moim poprzednicy powiedzieli) naprawde fajny. Gratuluje. W jednym momencie jedynie ogień wygląda dziwnie ale to naprawdę szczegół i nie ma się czym przejmować :)

Masz rację, ale to było widać tylko ułamek skundy:D