Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ktoś wie ile kosztuje Maya 7 Unlimited? I czy jest jakaś wersja edukacyjna dla szkół oprócz PLE (z możliwością wydruku, bez znaków wodnych)?

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Tylko w USA można kupić Majkę? I pewnie jeszcze cło, transport itp. To jaka jest ta ostateczna cena?

Napisano

Nie. Waluta odpowiada regionowi sprzedaży. EURO czyli nasz region. Niestety Maya zakupiona w USA i używana w Europie jest nielegalna, co jest wk... bo u nas kosztuje duzo więcej niż w USA.

Napisano
  • Autor

Dużo więcej to znaczy ile i gdzie można ją kupić w Polsce?

Napisano
  • Autor

Dzwoniłem do Quedex ale chcą się umawiać z dilerem itp. (nie mam czasu) Myślałem, że skoro jest tu tylu userów Majki to ,ktoś poda źródło zakupu softu.

Napisano

dużo więcej to tyle ile jest podane w linku. Dolar stoi słabiej od euro, więc sobie policz ile więcej kosztuje. Ceny raczej są do siebie zbliżone a jednej kopi ci nikt nie obniży.

Napisano

Hmm.. myslę, ze dużo osób kupuję majkę w emule'u, albo w torrencie. Jak całe inne oprogramowanie. Słyszałem, że są lepsze od aol'a, a nawet allegro...

Napisano

Ja widzialem taka strone, na ktorej mozna bylo w Europie kupic Maye, ale tez inny soft i sprzet (np. Grapphire + Photoshop w zestawie, albo takie wypasne manipulatory z kula do 3d) za baaardzo niska cene (dla uczacych sie), jak na takie rzeczy. Maya Unlimited kosztowala chyba cos kolo 500-600 dolarsow, moze nawet mniej. Problem w tym, ze ni w zab nie moge sobie przypomniec jak sie ta strona nazywala, a sam tam chcialem zajrzec... :(

Edit: znalazlem to: http://www.journeyedeurope.com, wprawdzie to nie jest ta strona, o ktorej napisalem wyzej, ale bardzo podobna.

Napisano

Można kupić Maya u autoryzowanych partnerów Autodesk w PL. Ja pracuje w jednej z takich firm. ;)

Napisano

Wiec jak jest z tym przejsciem ze student pack na commercial? trzeba wykupic subskrypcje gold czy nie? Bo jeden z dystrybutorow tego wymaga.

Napisano

mdzen@ - ciesze sie ze masz prace...

Ale jakbys tak podal ta cene, to nic by sie nikomu nie stalo zlego, prawda? -___- jeez...

Moze nawet premie dostaniesz jak pare osob kupi u was :D

Napisano

Na dzień dzisiejszy wersja jednostanowiskowa to cena ok. 14 tys netto - cena zmienia sięwraz z kursem Euro. Oczywiście nie jest to cena ostateczna i zawsze można zapytać o rabat.

Produkt można nabyć tutaj: Maya 2011