Napisano 16 Maj 200618 l fajna gitara wielkości pudełka od zapałek :) Modelik zapowiada się przyjemnie, daj siateczkę
Napisano 17 Maj 200618 l Rób dalej i nie przestawaj! Heh, wkońcu jest ten płomyk nadzieji, że ktoś wreszcie z mojego miasta (no dobra - okolic :P) zajął się grafiką na poważnie. :D Dla mnie jak narazie jest spoczko :) Pozdro!
Napisano 18 Maj 200618 l no faktycznie przetworniki jakoś sterczą dziwnie, zrob moze jeszcze otwory na nie w tym panelu. btw: czemu to do jasnej cholery nikt zadnego bc rich'a nie zrobi:P
Napisano 24 Maj 200618 l Autor No maly update zrobilem. Siatke niedlugo pokaze, ale uprzedzam ze jest paskudna. Ps sory za jakosc,ale jakos tak wyszlo. pozdro
Napisano 25 Maj 200618 l Ładna... ale to wcięcie na gryf chyba tak nie wygląda :) Nie wiem, jeszcze nigdy nie zdejmowałem gryfu ze stratocaster'a (bo go nie mam :] mam gibson epiphone sg 310, klasyczną i bas Coxx pj)
Napisano 31 Maj 200618 l z szyjką jest cos nie tak... POwinna byc wygięta w nieco innym, "charakterystycznym" krztałcie...
Napisano 31 Maj 200618 l Autor spoko korpus ale podstrunnica itd jakos niebardzo. juz na speed zrobiles Nie dlugo mam gitare wiec powiedz mi co to jest podstrunnica z szyjką jest cos nie tak... POwinna byc wygięta w nieco innym, "charakterystycznym" krztałcie... To znaczy w jakim, u mnie jest tak jak na renderze
Napisano 31 Maj 200618 l hejka! nawet spoko to wyglada, ale mam pytanko: czy rzeczywiscie główka Twojej gitary tak rózni sie od klasycznego stratocastera??http://www.uncrate.com/men/images/50s-fender-strat.jpg jezeli tak to ok, aha i jeszcze jedno, wydaje sie ze z korpusem cos jest nie tak ( tylnia część) chyba za duze zaokraglnie. PoZdRo!!!