Lucas Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Wymęczyłem go w końcu no i jest:). Zdają sobie sprawę, że raczej mało jest tu cech dobrego concept cara, ale czemu niby nie spróbować. Widać, że samochody to chyba jednak nie moja dziedzina, idę wymodelować jakiś samolo:]. Wszelkie komentarze, krytyka i mieszanie z błotem mile widziane. Edit: Mam wrażenie, że zostanę oficjalnie pojechany... nie szczędźcie sobie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Witam!! sorki lucas ale stac cie na wiecej, model(ni chodzi o concept) fatalny, ma mase bledow rowki sa krzywe(chamfer za duzy) nie rowne, za bardzo plastelinowo, nie widze tutaj wogole pomyslu tylko robienie na "zywial" tzw jak sie siatka uklada tak sie wyxetruduje zrobi swiatla itp. swiatla za bardzo okragle wogole nie czuc krztaltu widac tylko miejsca na lampy itp. :) to samo tyczy sie zderzaka(??) dales jakies bezsenswny extrude aby cos tam wystawalo, to samo jesli chodzi o tyl same plastelinowe przejscia jakbys nie chcial sie pobawic forma i krztaltem tylko zeby jakos to bylo jesli chodzi o tylnia szybe to jak dobrze widze jest bezuzyteczna(gdyz jest za mala) gdyz kierowca i tak nic w niej nie bedzie widzial to samo tyczy sie lusterek za male :) klamka tez za mala chyba jeden badz dwa palce sie przez nia przecisna :D ogolnie rzecz biorac fatalnie :) o materialach chyba nic nie tyrzeba mowic bo wiesz dobrz ze sa tez fatalne lakier jak nie lakier itp. jedyne co trzyma poziom to felgi.... mam nadzieje ze sie nie obrazisz :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 17 Maj 2006 Autor Share Napisano 17 Maj 2006 Spoko, lepsza konstruktywna krytyka niż ściemnianie:), a co do samego komentarza - coż, nie będę się bronił, bo pewnie w wielu kwestiach masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 no to nielot007 wszystko napisał, ja się z nim zgadzam w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Jako mało wymagający >> Mi się podoba.. sam na tym etapie nie zrobiłbym lepiej.. :) CO prawda szyby mógłbym ładniej zrobić i reflektory.. popracuj jeszcze nad nim... może coś z niego wykrzesisz :D. pozdrawiam ps. 200 post!! weee...:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 Podoba mi sie ta furmanka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 troche malo przemyslanie, materialy slabe, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7demon Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 calkiem fajnie, choc na samochodzie nic nie ma, brak szczegolow, dzieki ktorym pojazd wygladalby lepiej i ciekawiej. Najbardziej ze wszystkiego podobaja mi sie felgi, niezle wygladaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 przypomina mi sie samochód z ks eksperta jak na to patrze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 Nom, Master Kiełbaster też mi się trochę tak kojarzy. Szczególnie światła. Może to jest z ks eksperta po przeróbce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitekkkk Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 Takie plastelinowate to jak dla mnie, zarówno linia jak i wymodelowanie, materiały też nie bardzo. Nie wiem dlaczego jako concept car dałeś takie dziwadło, które kompletnie nie wygląda jak concept car obecnych czasów. Przejrzyj obecne concepty samochodów może Cie coś natchnie. Jeszcze jest wersja, że taki właśnie chciałeś, ale dla mnie concepty tego typu są obrzydliwe... Ale felgi są spoko :). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi