Lucas Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 Zaczęty dość dawno ale z pewnych względów porzucony i zapomniany... Znalazłem czas więc odkopałem i skończyłem scenę:) Wyrenderowane w Brazilu + parę poprawek w PS. Komentarze jak zwykle mile widziane.
piksar Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 Nie no super - ale : - czy leci z nami pilot - prosze o efekt gorącego powietrza za maszyną
MaGuu Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 Eee no zacne to to:D Podoba mi sie pomysł z tymi kolorowymi dymkami (nie wiem jak to się zwie) widac ze to ujęcie z pokazów. Jedyne co bym chyba zmienił to tło, imo jest zbyt jednolite:) Chmurek czyli więcej :)
slayer2004 Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 fajna praca. Jedynie co mi nie pasuje to to co powiedział pikSar + jednolite gradiendowane tło. Dałbym tam trochie chmurek i ew. kawałek ziemi. Ale oczywiście praca bardzo na +, modele porządnie wykonane. Widze że tu kolega mnie wyprzedził z textem o tło :P
Lucas Napisano 20 Maj 2006 Autor Napisano 20 Maj 2006 Ej, ale pioci są, nawet po dwóch w kabinie:) Tylko ujęcie jest lekko z tyłu więc ich słabo widać. Co do ciepłego powietrza to chyba faktycznie dodam, a tło wolałbym jednak tak zostawić, na pewno nie będę robił ziemi bo to nie to ujęcie, a chmury... sam nie wiem.
nielot007 Napisano 20 Maj 2006 Napisano 20 Maj 2006 Witam!! no, zajebi*** pracka !! mozesz pokazac szary model i siateczke :) pozdro
Lucas Napisano 20 Maj 2006 Autor Napisano 20 Maj 2006 Aż bałem się co napiszesz:], A oto szary + siatka, do złożonych (i w pełni poprawnych) nie należy, ale sam samolot raczej prosty jest:). Piloci jak widać są, może i mocno uproszczeni ale jednak:).
piksar Napisano 20 Maj 2006 Napisano 20 Maj 2006 teraz jak się przypatrze to faktycznie widać głowy pilotów - zrób im jasne hełmy
maczuga Napisano 20 Maj 2006 Napisano 20 Maj 2006 Ja też potrafie zrobić fotkę! A tak serio to nie mam się tutaj czego czepiać, render jest prawie fotorealistyczny, oczywiście pomijając to że piloci są trochę za mali i wszystko wygląda jakby duszki zębuszki latały tym samolotem :) Ale podoba mi się.
Rekomendowane odpowiedzi