Lucas Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Zaczęty dość dawno ale z pewnych względów porzucony i zapomniany... Znalazłem czas więc odkopałem i skończyłem scenę:) Wyrenderowane w Brazilu + parę poprawek w PS. Komentarze jak zwykle mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Nie no super - ale : - czy leci z nami pilot - prosze o efekt gorącego powietrza za maszyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Eee no zacne to to:D Podoba mi sie pomysł z tymi kolorowymi dymkami (nie wiem jak to się zwie) widac ze to ujęcie z pokazów. Jedyne co bym chyba zmienił to tło, imo jest zbyt jednolite:) Chmurek czyli więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 fajna praca. Jedynie co mi nie pasuje to to co powiedział pikSar + jednolite gradiendowane tło. Dałbym tam trochie chmurek i ew. kawałek ziemi. Ale oczywiście praca bardzo na +, modele porządnie wykonane. Widze że tu kolega mnie wyprzedził z textem o tło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 20 Maj 2006 Autor Share Napisano 20 Maj 2006 Ej, ale pioci są, nawet po dwóch w kabinie:) Tylko ujęcie jest lekko z tyłu więc ich słabo widać. Co do ciepłego powietrza to chyba faktycznie dodam, a tło wolałbym jednak tak zostawić, na pewno nie będę robił ziemi bo to nie to ujęcie, a chmury... sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Witam!! no, zajebi*** pracka !! mozesz pokazac szary model i siateczke :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 20 Maj 2006 Autor Share Napisano 20 Maj 2006 Aż bałem się co napiszesz:], A oto szary + siatka, do złożonych (i w pełni poprawnych) nie należy, ale sam samolot raczej prosty jest:). Piloci jak widać są, może i mocno uproszczeni ale jednak:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 teraz jak się przypatrze to faktycznie widać głowy pilotów - zrób im jasne hełmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Ja też potrafie zrobić fotkę! A tak serio to nie mam się tutaj czego czepiać, render jest prawie fotorealistyczny, oczywiście pomijając to że piloci są trochę za mali i wszystko wygląda jakby duszki zębuszki latały tym samolotem :) Ale podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi