maronski Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Witam! Nie wiem czy pamiętacie ale zacząłem w tym miejscu tworzyć grafikę góry i w pewnym momencie ją wycofałem. Faktycznie nie wycofałem się tylko przeniosłem wątek na konkurs CG do Journey Begins. Pomyślałem, że w porządku będzie jak wrzucę chociaż ukończoną pracę. Pozdrawiam serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vv3k70r Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 piekne, bardzo mi sie podoba ta gorka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 eee to już widziałem zapodawaj cosik nowego //;) ale Ładnie, ładnie, wg mnie szczyt góry za bardzo przepalony jest i spód pod głónym bohaterem wygląda jakby na siłe wstawiony :) za płasko zapytanko: i to wszystko w Corel'ku trzaskałeś?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubi Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Super, niezły klimat taki mroczno-bajkowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miwt Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 szalony?:) swietne choc nie wiem czy troche nie za duzo sie dzieje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belus Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 No to żeś pojechał...! Jak dla mnie najlepsza Twoja praca! Jak nie bedzie rekomendacji to ja się wypisuję!:-) Majstersztyk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wd44 Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Ta pracka jest sliczna :D kazdy element doskonaly, brak slow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chveti Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Dla mnie super :) Dużo się dzieje ale nie przeszkadza mi to w oglądaniu , to rozdzielenie góry i dołu pozwala się skupić na jednej ze stron. Naprawdę fajnie , bajkowo , baśniowo , kolorowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammael_at Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 nom, pracka swietna, tylko postacie jakies takie plaskie i doklejane :) ale to nie jest jakas straszna wada, bo kompozycja, kolory, - wszystko super ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablonardo Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 kawałęk pożądnej roboty, bardzo oddziaływóje na wyobraźnie, to lubię:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LISEK Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Śmiała kolorystyka... fajnie, troszeczkę mało detalu na tych domkach u góry po prawej i dziwnie to wygląda.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smart Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 świetne, miłe zaskoczenie, bardzo udany obrazek :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 hmm...mam dziwne odczucia, generalnie bardzo pozytywne, ale irytuje mnie podloze, ktore wyglada jakby Ci sie textura rozjechala, nienaturalne i plaskie, zupelnie inaczej wygladaja sciany obok, to budzi moje mieszane uczucia plus tak jak sammael_at zauwazyl postacie wygladaja na doklejnone. Co nie zmienia faktu, ze praca jest bardzo ladna :) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgione Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 zgadzam sie z reszta - bardzo sympatyczna praca, fajne postaci i piękna góra - bardzo kolorystyczna praca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtala Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Bardzo fajna pracka. Najbardziej podoba mi sie sama góra. Może ten kontrast na niej troche za mocny.. szkoda ze nie widac wyraźniej co sie dzieje u jej podnóża bo dzieje sie fajnie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maronski Posted May 29, 2006 Author Share Posted May 29, 2006 Dzięki za komentarze. Ta pracka ma swój scenariusz: Raz w roku pojawia się góra (magiczna) Raz w roku jeden młodzik musi się na nią wspiąć. Wszyscy czekają aż się pojawi góra bo to oznacza dla nich festyn, popijawkę, zabawę i inne przyjemności. Młodzik jest wystraszony. Musi zdążyć do północy z niej zejść. Jak zejdzie to jest gość. Tytuł: Glorious Journey to the Mountain of Moment... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakubm Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 niezla robota! swietne przejscia w swiatlach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts