Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Nie wiem czy pamiętacie ale zacząłem w tym miejscu tworzyć grafikę góry i w pewnym momencie ją wycofałem.

Faktycznie nie wycofałem się tylko przeniosłem wątek na konkurs CG do Journey Begins.

Pomyślałem, że w porządku będzie jak wrzucę chociaż ukończoną pracę.

Pozdrawiam serdecznie.

journey4wa.th.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

eee to już widziałem zapodawaj cosik nowego //;)

ale Ładnie, ładnie, wg mnie szczyt góry za bardzo przepalony jest i spód pod głónym bohaterem wygląda jakby na siłe wstawiony :) za płasko

zapytanko: i to wszystko w Corel'ku trzaskałeś??

Napisano

szalony?:)

swietne choc nie wiem czy troche nie za duzo sie dzieje

Napisano

No to żeś pojechał...! Jak dla mnie najlepsza Twoja praca! Jak nie bedzie rekomendacji to ja się wypisuję!:-) Majstersztyk!

Napisano

Ta pracka jest sliczna :D kazdy element doskonaly, brak slow.

Napisano

Dla mnie super :)

Dużo się dzieje ale nie przeszkadza mi to w oglądaniu , to rozdzielenie góry i dołu pozwala się skupić na jednej ze stron.

Naprawdę fajnie , bajkowo , baśniowo , kolorowo.

Napisano

nom, pracka swietna, tylko postacie jakies takie plaskie i doklejane :) ale to nie jest jakas straszna wada, bo kompozycja, kolory, - wszystko super ;)

Napisano

Śmiała kolorystyka... fajnie, troszeczkę mało detalu na tych domkach u góry po prawej i dziwnie to wygląda....

Napisano

hmm...mam dziwne odczucia, generalnie bardzo pozytywne, ale irytuje mnie podloze, ktore wyglada jakby Ci sie textura rozjechala, nienaturalne i plaskie, zupelnie inaczej wygladaja sciany obok, to budzi moje mieszane uczucia plus tak jak sammael_at zauwazyl postacie wygladaja na doklejnone. Co nie zmienia faktu, ze praca jest bardzo ladna :)

pozdrawiam

Napisano

Bardzo fajna pracka. Najbardziej podoba mi sie sama góra. Może ten kontrast na niej troche za mocny.. szkoda ze nie widac wyraźniej co sie dzieje u jej podnóża bo dzieje sie fajnie :)

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze.

Ta pracka ma swój scenariusz:

Raz w roku pojawia się góra (magiczna)

Raz w roku jeden młodzik musi się na nią wspiąć.

Wszyscy czekają aż się pojawi góra bo to oznacza dla nich festyn, popijawkę, zabawę i inne przyjemności.

Młodzik jest wystraszony. Musi zdążyć do północy z niej zejść.

Jak zejdzie to jest gość.

Tytuł: Glorious Journey to the Mountain of Moment...