Napisano 25 Maj 200618 l Jak w temacie, dzisiaj znów dostałem bana i nie mam pojecia tym razem za co :/ (Pare pikczersów tylko rozesłałem znajomym). Ten ich filtr antyspamowy działa dośc irytująco. I tu jest pytanie czy jest jakas alternatywa? Czy np używajac tlenu do porozumiewania sie z ludźmi z gg filtr tez działa? Czy może jest coś co mnie uchroni przed tym filtrem? Z góry dzięki za odpowiedź :)
Napisano 25 Maj 200618 l pierdu pierdu ma filtr jakis??? hemmmm ja uzywam tlenu i jakichs problemow raczej nie zaobserwowalem ...no moze czasem serwer gg pada...
Napisano 25 Maj 200618 l albo miranda, chociaż ta ostatnia troszke felerna się zrobiła więc przesiadłem się na konnekta.
Napisano 25 Maj 200618 l miranda jest oki ale jak sie ma windowsa xp... pod 2000 czy 98 strasznie awaryjna sie zrobila...zreszta duzo funkcji trzeba wylaczyc...np przezroczyste tla...
Napisano 25 Maj 200618 l ja uzywam konnekta jest niezly, ale wiekszosc wtyczek mozna sobie o kant d.......
Napisano 25 Maj 200618 l jeszcze zależy czy mowa jest o kliencie, czy o sieci. gg (sieć) jest ogólnie do bani, gdyby nie to, że większość znajomych używa tego ... to bym zrezygnował w ogóle, choć jest światełko w tunelu, bo ostatnio mi przybywa kontaktów w alternatywnych sieciach (jabber/tlen/icek). jeżeli mowa o kliencie to od trzech lat jadę na mirandzie (ostatnio beta nightly buildy) i złego słowa na nią nie powiem.
Napisano 26 Maj 200618 l ja uzywam tego głupiego GG z juz z przyzwyczajenia :/ probowałem na konnekta przejsc ale ciezko :] wogole nie wiem czy kazdy tak ma na gg ze niektore wiadomosci nie dochodzą np osoba z ktorą pisze nie dostaje wszystkich moich odpwiedzi :/ Albo jak chce do kogos napisac to zadna wiadomosc nie dochodzi :/ i nie wiem czy jak zmienie np na konekta to czy bedzie to samo ? Czy to jest na tym samym serwerze ? (troszke nie po polsku napisałem ale jest juz pozno i nie chce mi sie myslec) Pozdrawiam :)
Napisano 26 Maj 200618 l Autor Dzięki za odpowiedź, przetestuje te wszystkie programiki. hcpiter3d: Tym u mnie wlasnie objawia się ban, widze co ludzie do mnie piszą, ale to co ja pisze nikt nie widzi :/
Napisano 26 Maj 200618 l ja jeszcze tesknie za ircem i jego txt wodotryskami a tu znowu zmiany ;( nie nadazam.....
Napisano 26 Maj 200618 l gadu-gadu wprowadzil jakis smieszny filt antyspamowy ktory po przekroczeniu 50wiadomosci na minute blokuje gg. z tego co zauwazylem to na konnekcie filtr ten nie dziala ]:->
Napisano 26 Maj 200618 l ja uzywam tego głupiego GG z juz z przyzwyczajenia :/ probowałem na konnekta przejsc ale ciezko :] No na początku troche dziwnie ale teraz jak sie przyzwyczaiłem do konnekta to współczuje tym na gg :P i łatwo screeny mozna wysyłać (WIELKI +) przynajmniej jak dla mnie jeśli o to chodzi :)
Napisano 26 Maj 200618 l Swoja drogą to regulamin padupadu zabrania używania innych programów do łączenia z ich siecią, i to w obie strony, czyli ktoś kto rozmawia z gadulca z kimś łączącym się przez konnekta łamie regulamin:)
Napisano 26 Maj 200618 l W tą stronę tez to działa? a skąd on ma wiedzieć jakiego uzywam klienta, skoro sieć tego nie wspiera? Np w jabberze, czy ICQ ja wiem jakiego klienta uzywa mój rozmówca. GG (sieć) to jeden wielki LOL
Napisano 26 Maj 200618 l Pewnie powinien mailowo albo telefonicznie zapytać się rozmówcy jakiego programu używa zanim przystąpi do rozmowy:)
Napisano 26 Maj 200618 l Konnekt rox, wczesniej uzywalem Tlena tez byl spox ale konnekt najlepszy jest :P
Napisano 26 Maj 200618 l Autor Ok no mam tego konnekta:P Ale jest jedne mankament:P Importowalem sobie liste z gg a tu nagle...pojawilo mi sie pare nowych numerow:P Zagaduje do jednego z nich i jakis wariat mi sie nie chcial przedstawic:P To jest jakis blad, admin, mod, wariacja? Nie wiem:P Czy może tak jest w konnekcie?
Napisano 26 Maj 200618 l Ok no mam tego konnekta:P Ale jest jedne mankament:P Importowalem sobie liste z gg a tu nagle...pojawilo mi sie pare nowych numerow:P Zagaduje do jednego z nich i jakis wariat mi sie nie chcial przedstawic:P To jest jakis blad, admin, mod, wariacja? Nie wiem:P Czy może tak jest w konnekcie? Rowniez uzywam Konnekta i nie zamierzam sie przesiadac. Zapewne masz dodatek, ktory wyswietla Ci osoby ktore maja Cie na liscie, a Ty ich nie masz :)
Napisano 26 Maj 200618 l tlen roxx, aczkolwiek widze, ze duzo ludzi do konekta migruje, chyba go przetestuje. na tlena przesiadlem sie, bo klient gg jest tragicznie napisany, z tlenem nigdy nie mialem problemow
Napisano 26 Maj 200618 l Niestety z gadu teraz są strasznie dziwne problemy.Ja korzystam z Mirandy z protokołem Jabbera i nie ma żadnych problemów a jak tylko muszę skorzystać z gg to zaczynają się kłopoty. Braki połączenia i wywalanie, że nie dostarczyło wiadomości. GG się pogorszyło...
Napisano 30 Maj 200618 l ja od niedawna siedzę na jabberze pod Psi na linuchu. Po zainstalowaniu dodatków znakomity klient. Sam jabber ma olbrzymie możliwości i jest niezwykle elastyczny. Z siecią gg porozumiewa się przez transport bezproblemowo. polecam lekturę http://www.jabberpl.org mój jabberek -> [email protected]