naeq Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Nie wiem co jest grane, ale widocznie cos sie dzieje na serverze poniewaz czasami jak chce wejść to przez długi czas nie moge... ani na forum ani na strone. A najdziwniejsze jest to że jak mi działa stronka, np. teraz to moim dwóm kolegom wogóle się nie włącza i pokazuje im ten sam błąd co mi. WTF ??!! może jakieś wyjaśnienie... pzodro ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Byc moze sa jakies problemy z laczem. Na laczach TPSA wszystko gra. Serwer pracuje poprawnie. Nie ma zadnych problemow z nim. Jaki blad sie pokazuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Też mam ten błąd, przeglądarka czeka na połączenie z serwerem, nie pokazuje żadnego błędu. W ogóle nic nie pokazuje. jadę na neostradzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Hmm... no to faktycznie dziwna sprawa. Tak jak mowie. ZObaczymy co bedzie za jakis czas. Serwer dziala poprawnie. Zapewne awaria na laczach. Bardzo malo userow jest online co moze dodatkowo na to wskazywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 26 Maj 2006 Autor Share Napisano 26 Maj 2006 No dokładnie, o to chodzi, bardzo dziwne... czaasami można wejsć na forum a czasami nie... mam nadzieję ze wsyztsko dojdzie do normy, bo bez Max3d.pl nie da się wytrzymać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Podajcie jakies IP z ktorego nie mozna sie polaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Adek - przed chwilą przez ok 30minut nie działał - tyle co mi się udało wbić. Illy - to samo. 80.50.249.90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 ...u mnie od jakiś paru dni, conajmniej raz dziennie max3d.pl po prostu pada, więc to chyba coś poważniejszego... Jestem pod prywatym dostawcą i z tego co się orientuję korzystają z łączy dialogu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Fakt, niestety u mnie jest ten sam problem, raz albo 2 razy dziennie nie można siędobrać do serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 dodam ze na chello jest podobny problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 W osatnich dniach czesc wylaczen to moja sprawka zwiazana konfiguracja serwera. To prawda. Jednak w tej chwili naprawde, serwer chodzi. Na wszelki wypadek przeslalem zgloszenie do operatora lacz.Niech sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Hmm.. zauwazylem cos innego. Serwer serwujace reklamy ma awarie i strona nie moze sie wczytac do konca :> grrr... po prostu staje w momencie gdy natrafia na reklame a ta jest w gornej czesci strony. Moze to jest Waszym problemem. Mam nadzieje, ze zaraz sie z tym uporaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 26 Maj 2006 Autor Share Napisano 26 Maj 2006 no i dobrze, zobaczymy co i jak... Trzytmajmy Kciuki ;] dobrze ze napisałem że cos się dzieje bo wsyztsko by padło i nikt by nie wiedział co i jak ;P hehe żarcik pozdro ;] edit: A no własnie, pana reklamującego nie ma !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 i znowu winni reklamodawcy? :> heh-skrypt kontroli przekroczenia czasu polaczenia z serwerem reklamodawcow? jak nabroja to moze trzeba ich pozmuszac do wykupienia miejsca na sprawnym serwerze? adkowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 ja mam multimedie i nie dzialalo dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Dostalem odpowiedz: Mogą występować czasowe problemy z routingiem, niezależne od nas. . Czyli problem na laczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 no i chyba występują ale myśle że przeżyjemy ;) There seems to have been a problem with the Max3D.pl Forum database. Please try again by clicking the Refresh button in your web browser. An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, whom you can also contact if the problem persists. We apologise for any inconvenience. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Tak. Ale to tym razem co innego. Wlasnie z tym walcze. Ogolnie nie jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi