KLICEK Napisano 26 Maj 2006 Napisano 26 Maj 2006 No to nie ma co sie rozpisywac :) Poprostu tak jak w temacie : ) render razem z texturka i wystarczy poskladac : ) mozna go sciagnac z tad : www.tamasoft.co.jp/pepakura-en/ A tutaj macie exampel : www.tamasoft.co.jp/pepakura-en/productinfo/makeingpepakura.html
Vorek Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 hehe, ciekawe :) KLICEK, kiedy możemy się spodziewać Twoich modeli w "realu" ? ;]
xeav Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 zamiast klocków dzieci w przedszkolach będą miały pepakurki :) ...od teraz
AGmakonts Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 Vorek - wsciekłbys sie jakbys szwy na ciuchach musiał przyklejac:P
Marcin Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 wypas, na architekture sie przyda, przynajmnie nie trzeba bedzie sie je**** z tymi kartonami :D
Destroyer Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 program nie jest taki nowy jakiś rok temu sie nim bawiłem (albo podobnym) chciałem sobie skleić stateczek kosmiczny 2 dni sie męczyłem aż w końcu pokapowałem sie że coś pomyliłem i rzuciłem to wszystko w diabłu ;-))
KLICEK Napisano 27 Maj 2006 Autor Napisano 27 Maj 2006 fikołek i sie nie podzieliles ? szejm on ju ! :D Vorek juz sie troche bawie musze sie kapowac ocb :D:D
Destroyer Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 KLICEK o ile dobrze pamietam to ten news był na głównej sronie forum3d ja tam zaglądem kilka razy w tygodniu aż dziwne że ty nie
RA Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 Uff, bawiło się tym kiedyś. Nawet eksportowałem modele z Homeworld'a 2 żeby je potem tak złożyć. :) Tutaj jest parę do ściągnięcia: http://paperstarships.tengun.net/HW.htm
CzAk1 Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 Ale fajne...:) I to se tak działa...Szkoda, że nie mozna sobie wymodelować, wydrukować i złozyć nowego procka:D
Rekomendowane odpowiedzi