Napisano 26 Maj 200618 l No to nie ma co sie rozpisywac :) Poprostu tak jak w temacie : ) render razem z texturka i wystarczy poskladac : ) mozna go sciagnac z tad : www.tamasoft.co.jp/pepakura-en/ A tutaj macie exampel : www.tamasoft.co.jp/pepakura-en/productinfo/makeingpepakura.html
Napisano 27 Maj 200618 l hehe, ciekawe :) KLICEK, kiedy możemy się spodziewać Twoich modeli w "realu" ? ;]
Napisano 27 Maj 200618 l wypas, na architekture sie przyda, przynajmnie nie trzeba bedzie sie je**** z tymi kartonami :D
Napisano 27 Maj 200618 l program nie jest taki nowy jakiś rok temu sie nim bawiłem (albo podobnym) chciałem sobie skleić stateczek kosmiczny 2 dni sie męczyłem aż w końcu pokapowałem sie że coś pomyliłem i rzuciłem to wszystko w diabłu ;-))
Napisano 27 Maj 200618 l Autor fikołek i sie nie podzieliles ? szejm on ju ! :D Vorek juz sie troche bawie musze sie kapowac ocb :D:D
Napisano 27 Maj 200618 l KLICEK o ile dobrze pamietam to ten news był na głównej sronie forum3d ja tam zaglądem kilka razy w tygodniu aż dziwne że ty nie
Napisano 27 Maj 200618 l Uff, bawiło się tym kiedyś. Nawet eksportowałem modele z Homeworld'a 2 żeby je potem tak złożyć. :) Tutaj jest parę do ściągnięcia: http://paperstarships.tengun.net/HW.htm
Napisano 27 Maj 200618 l Ale fajne...:) I to se tak działa...Szkoda, że nie mozna sobie wymodelować, wydrukować i złozyć nowego procka:D