naeq Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Witam, dodaje taką to scenke... na poczatku chciałem koledze pokazać jak Vray szybko renderuje scenki z dość zaawansowany efektami, ale zorbiłem z tego taką scene więc daje na Forum :)) mam nadzieję że się spodoba, opozdrawiam :)) co do tych efektów nie są zbytnio zaawansowane ale ine będe zgłębiał tematu bo bym musiał dokąłdine wytłuamczac o co chodzi a mi się poprostu nie chce... Pozdrawiam jeszce raz :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Bardzo ładne materiały, światełko i dofik, z kompozycją też sobie nieźle poradziłeś :) Nivy tylko teapoty ale technicznie dobrze wykonane ;] Wywal tylko ten podpis albo daj go w jakieś konkretne miejsce. Teraz wywal te czajniczki i zrób z tego jakąś konkretną scenkę ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 Hehe fajne! Rozbroił mnie material jezdni: displace'm to zrobiles ? Bo bump nie wiem czemu w vray'u nie dziala mi tak jak w scanline(pewnie nie umiem go wykozystac). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 28 Maj 2006 Autor Share Napisano 28 Maj 2006 no to jest Bump na 30 z dopasowanym Specularem specialnie :)) no i oczywiście V-RayMtl. Pozdrawiam i dizeki za Komentarze, zorbie to o co prosileś Vortek :)) tylko tego nie rozumiem... "Terz wywal te potki i zrób z tego jakąś konkretną scenkę ;]" Po 1. "terz" pisze się rpzez samo ż :P Po 2. co to sa potki ?? Po 3. Pozdro !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 już przetłumaczyłem na polski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 ciekawe, super oświetlenie i cienie... pozatym to nic więcej. Ale bardzo mi sie podoba=) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 mi też się podoba dobre oświetlenie i materiały bardzo fajne są odbiacia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 nie wiem za bardzo co to jest ale mi sie troche podoba:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 takie proste a takie zacne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizmo74 Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 ...czajniki w porannym słońcu na "autostradzie" z Gliwic do Wrocławia.....brzmi idiotycznie , wygląda świetnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 ...czajniki w porannym słońcu na "autostradzie" z Gliwic do Wrocławia.....brzmi idiotycznie , wygląda świetnie :) z czego jeden jest czajnikiem sportowym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi