naeq Napisano 28 Maj 2006 Napisano 28 Maj 2006 Witam, dodaje taką to scenke... na poczatku chciałem koledze pokazać jak Vray szybko renderuje scenki z dość zaawansowany efektami, ale zorbiłem z tego taką scene więc daje na Forum :)) mam nadzieję że się spodoba, opozdrawiam :)) co do tych efektów nie są zbytnio zaawansowane ale ine będe zgłębiał tematu bo bym musiał dokąłdine wytłuamczac o co chodzi a mi się poprostu nie chce... Pozdrawiam jeszce raz :))
Vorek Napisano 28 Maj 2006 Napisano 28 Maj 2006 Bardzo ładne materiały, światełko i dofik, z kompozycją też sobie nieźle poradziłeś :) Nivy tylko teapoty ale technicznie dobrze wykonane ;] Wywal tylko ten podpis albo daj go w jakieś konkretne miejsce. Teraz wywal te czajniczki i zrób z tego jakąś konkretną scenkę ;] Pozdrawiam
Mr. MtS Napisano 28 Maj 2006 Napisano 28 Maj 2006 Hehe fajne! Rozbroił mnie material jezdni: displace'm to zrobiles ? Bo bump nie wiem czemu w vray'u nie dziala mi tak jak w scanline(pewnie nie umiem go wykozystac).
naeq Napisano 28 Maj 2006 Autor Napisano 28 Maj 2006 no to jest Bump na 30 z dopasowanym Specularem specialnie :)) no i oczywiście V-RayMtl. Pozdrawiam i dizeki za Komentarze, zorbie to o co prosileś Vortek :)) tylko tego nie rozumiem... "Terz wywal te potki i zrób z tego jakąś konkretną scenkę ;]" Po 1. "terz" pisze się rpzez samo ż :P Po 2. co to sa potki ?? Po 3. Pozdro !!
Keisim Napisano 28 Maj 2006 Napisano 28 Maj 2006 ciekawe, super oświetlenie i cienie... pozatym to nic więcej. Ale bardzo mi sie podoba=)
Thunder Napisano 28 Maj 2006 Napisano 28 Maj 2006 mi też się podoba dobre oświetlenie i materiały bardzo fajne są odbiacia
hkropinski Napisano 28 Maj 2006 Napisano 28 Maj 2006 nie wiem za bardzo co to jest ale mi sie troche podoba:D pozdr
Gizmo74 Napisano 1 Czerwiec 2006 Napisano 1 Czerwiec 2006 ...czajniki w porannym słońcu na "autostradzie" z Gliwic do Wrocławia.....brzmi idiotycznie , wygląda świetnie :)
Mr. MtS Napisano 1 Czerwiec 2006 Napisano 1 Czerwiec 2006 ...czajniki w porannym słońcu na "autostradzie" z Gliwic do Wrocławia.....brzmi idiotycznie , wygląda świetnie :) z czego jeden jest czajnikiem sportowym ;)
Rekomendowane odpowiedzi