DraB Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 Kurcze jak taki nalot czołgów to nie moge zosta w tyle :) Szukalem i szukalem i wybrałem sobie rosyjskiego KV-85 (Klimnet - pozdrawiam :) Wszyscy zaczynaja od dolu a ja od góry :P PS. jak chcecie zobaczyc co sie modeluje - KV-85 na googlach -
nielot007 Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 Wszyscy zaczynaja od dolu a ja od góry :P ja zaczalem od srodka ;P ale wysyp tych czalgow :) narazie trzyma pozio0m nie odstaje od wielkich modelarzy czolgowych :D czyli super pozdro
mrkrzysiek Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 ale wysyp czołgów na forum, ten jest ładny jak na razie czekam na więcej siatek pokaż siatkę:)
DraB Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 - Podstawowy ksztalt kadluba :) Siateczki "za chwile" :)
zoltansz Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Ale podobny do mojego ;-) Trzyma poziom, ja narazie mam pauze bo czasu brak Zoltan
blood_brother Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Model calkiem przyjemny:) Ciekawe jak bedzie wygladal skonczony, bo widac, ze dbasz o poprawny szczegol:) Moze zbierzcie wszystkich czolgistow z forum, wstawcie te czolgi w jedna scene i niech cos robia wspolnie, a nie tak kazdy sam stoi:)
'Fox' Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Fajnie sie zapowiada, oby tak dalej a model bedzie elegancki... Moze zbierzcie wszystkich czolgistow z forum, wstawcie te czolgi w jedna scene i niech cos robia wspolnie, a nie tak kazdy sam stoi:) Ja sie na to pisze ! :)
DraB Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 Moze zbierzcie wszystkich czolgistow z forum, wstawcie te czolgi w jedna scene i niech cos robia wspolnie, a nie tak kazdy sam stoi:) Przecierz tutaj jest wyscig szczurów :D - "Kto pierwszy dogoni poziom Pioniera" :)
blood_brother Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Chyba masz racje DraB:) Ale wspolnymi silami bedzie wam latwiej:)
DraB Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 Najpierw niech kazdy skonczy model a potem moze cos... ;) Siatki OBIECUJE przy kolejnym updejcie - Tutaj zaczatek tylu. Musze jeszcze srubki poprawic bo za malo je widac chyba. :)
Hynol Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Spłaszczenia na małej wieżyczce są o wiele za szerokie. A sama wieża obła jak u ISa. Tam kanty były spore. http://www.o5m6.de/kv_85.html
DraB Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 Specjalnie dla panów siateczki + na nich drobny UP ;)
Kajzer Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 bardzo fajny model, i nawet jak na ruski tank to całkiem fajnie wyglada :P
DraB Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Napisano 7 Czerwiec 2006 Witam znowu mala wrzutka. Mam nadzije że sie podoba :|
JohnZi Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 jak juz porobicie te czolgi to je zestawicie sobie- Pionier vs reszta swiata hehe:D . Model bardzo ladni, na ostatnim renderze lepiej widac szczegol;] ale ta wierzyczka rzeczywiscie inny ksztalt troszke ma, taki bardzie kanciasty.
Darmo Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Co do modelingu to nie ma zastrzeżeń :) Ojj chyba jeszcze sporo trzeba żeby dogonić Pioniera jak mówicie ;)
KoMic Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 witam, calkiem sprawnie Ci to idzie, ale wydaje mi sie ze za malo przykladasz wagi do szczegolow, upraszczasz pewne elementy konstrukcji, hehe A Pionier to tez czlowiek (podobno) tylko ze pedantycznie trzyma sie szczegolu co sprawia ze jego blaszaki sa swietne, pozdrawiam
DraB Napisano 9 Czerwiec 2006 Autor Napisano 9 Czerwiec 2006 Komic - np? ;) Dzis najprawdopodobniej wrzuce ostatniego updejta :( pozniej przez dluuugi czas sie nie zobaczymy, poniewaz: - remont w domu, wyprowadzam sie :( - pozniej w 1 dzien wakacji i wyjezdzam na 2 tygodnie także... :)
araneus Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 O wreszcie radziecka maszyna a nie ciagle tylko tygrys i pantera ;) Może i ja wróce do swojego KW 2. Ale jakoś czasu i chęci ostatnio brak (przede wszystkiem jednak czasu).
DraB Napisano 9 Czerwiec 2006 Autor Napisano 9 Czerwiec 2006 Pozdrawiam :D Edit: Zapewne zauwazyliscie kilka bugów. Juz poprawione.
piksar Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 bardzo ładnie i jeszcze zrobiłeś zawieszenie - mniam mniam "tylko" gąska i będzie
wizz Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 za duzo na tym forum tanków ale ten jest jak najbardziej OK :) wyczesany detal i wogóle :D
Kazan_HB Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 za duzo na tym forum tanków ale ten jest jak najbardziej OK :) wyczesany detal i wogóle :D A samochodow nie za duzo? A szklanka, kielich lub lampka na drewanienym blacie stolu?? Tego tez od groma i ciut ciut jest. Kazdy robi to co lubi :)
piksar Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 Kazan_HB napisał "A samochodow nie za duzo? A szklanka, kielich lub lampka na drewanienym blacie stolu?? Tego tez od groma i ciut ciut jest. Kazdy robi to co lubi :)" a wizek "mój pokój" ? czołgi górą, od tego modelowania dowiedziałem sie ci te ten zimmerit co go Pionier modelował
Rekomendowane odpowiedzi