Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Kurcze jak taki nalot czołgów to nie moge zosta w tyle :) Szukalem i szukalem i wybrałem sobie rosyjskiego KV-85 (Klimnet - pozdrawiam :)

Wszyscy zaczynaja od dolu a ja od góry :P

PS. jak chcecie zobaczyc co sie modeluje - KV-85 na googlach

32yq.jpg

-

27wi1.jpg

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Wszyscy zaczynaja od dolu a ja od góry :P

ja zaczalem od srodka ;P

ale wysyp tych czalgow :)

narazie trzyma pozio0m nie odstaje od wielkich modelarzy czolgowych :D

czyli super

pozdro

Napisano
  • Autor

- Podstawowy ksztalt kadluba :)

Siateczki "za chwile" :)

11dl1.jpg

Napisano

Ale podobny do mojego ;-) Trzyma poziom, ja narazie mam pauze bo czasu brak

Zoltan

Napisano

Model calkiem przyjemny:) Ciekawe jak bedzie wygladal skonczony, bo widac, ze dbasz o poprawny szczegol:)

Moze zbierzcie wszystkich czolgistow z forum, wstawcie te czolgi w jedna scene i niech cos robia wspolnie, a nie tak kazdy sam stoi:)

Napisano

Fajnie sie zapowiada, oby tak dalej a model bedzie elegancki...

Moze zbierzcie wszystkich czolgistow z forum, wstawcie te czolgi w jedna scene i niech cos robia wspolnie, a nie tak kazdy sam stoi:)

Ja sie na to pisze ! :)

Napisano
  • Autor

Przecierz tutaj jest wyscig szczurów :D - "Kto pierwszy dogoni poziom Pioniera" :)

Napisano
  • Autor

Najpierw niech kazdy skonczy model a potem moze cos... ;)

Siatki OBIECUJE przy kolejnym updejcie

-

Tutaj zaczatek tylu. Musze jeszcze srubki poprawic bo za malo je widac chyba. :)

12kr.jpg

Napisano
  • Autor

Specjalnie dla panów siateczki + na nich drobny UP ;)

19vz.th.jpg 27ej.th.jpg

Napisano

bardzo fajny model, i nawet jak na ruski tank to całkiem fajnie wyglada :P

Napisano
  • Autor

Witam znowu mala wrzutka. Mam nadzije że sie podoba :|

kv13ue.jpg

Napisano

jak juz porobicie te czolgi to je zestawicie sobie- Pionier vs reszta swiata hehe:D . Model bardzo ladni, na ostatnim renderze lepiej widac szczegol;] ale ta wierzyczka rzeczywiscie inny ksztalt troszke ma, taki bardzie kanciasty.

Napisano

Co do modelingu to nie ma zastrzeżeń :)

Ojj chyba jeszcze sporo trzeba żeby dogonić Pioniera jak mówicie ;)

Napisano

witam, calkiem sprawnie Ci to idzie, ale wydaje mi sie ze za malo przykladasz wagi do szczegolow, upraszczasz pewne elementy konstrukcji, hehe

A Pionier to tez czlowiek (podobno) tylko ze pedantycznie trzyma sie szczegolu co sprawia ze jego blaszaki sa swietne, pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Komic - np? ;)

Dzis najprawdopodobniej wrzuce ostatniego updejta :( pozniej przez dluuugi czas sie nie zobaczymy, poniewaz:

- remont w domu, wyprowadzam sie :(

- pozniej w 1 dzien wakacji i wyjezdzam na 2 tygodnie także...

:)

Napisano

O wreszcie radziecka maszyna a nie ciagle tylko tygrys i pantera ;) Może i ja wróce do swojego KW 2. Ale jakoś czasu i chęci ostatnio brak (przede wszystkiem jednak czasu).

Napisano
  • Autor

Pozdrawiam :D

10cl1.th.jpg25yi.th.jpg

Edit: Zapewne zauwazyliscie kilka bugów. Juz poprawione.

Napisano

bardzo ładnie i jeszcze zrobiłeś zawieszenie - mniam mniam

"tylko" gąska i będzie

Napisano

za duzo na tym forum tanków ale ten jest jak najbardziej OK :) wyczesany detal i wogóle :D

Napisano
za duzo na tym forum tanków ale ten jest jak najbardziej OK :) wyczesany detal i wogóle :D

A samochodow nie za duzo? A szklanka, kielich lub lampka na drewanienym blacie stolu?? Tego tez od groma i ciut ciut jest.

Kazdy robi to co lubi :)

Napisano

Kazan_HB napisał "A samochodow nie za duzo? A szklanka, kielich lub lampka na drewanienym blacie stolu?? Tego tez od groma i ciut ciut jest.

Kazdy robi to co lubi :)"

a wizek "mój pokój" ?

czołgi górą, od tego modelowania dowiedziałem sie ci te ten zimmerit co go Pionier modelował