polka dot Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 hi :D kiedys sans i mat zrobili furore wersjami tego mieszkania :D no ja o plany poprosilem i meczylem to juz troche czasu a ze poszedl mi dysk to udalo mi sie tylko te dwa obrazki gdzies n serwezrze znalezc. w sumie to jeszcze wip jest wiec takie niedopieszczone i rendery tez ale nie chce zeby to poszlo w niepamiec. taki koniec w polowie :D comand & conquer ass always ---------------- ---------------- ---------------- pozdrawiam
MaGuu Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Przyznac musze ze zajezacnie się prezentuje :] Fajne lampy, a szczególnie ten kinkiet (?) przy betonie - ładnie świeci ;)
SansSerif Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 bardzo ładne. bardzo nudne :] Projekt broni się bezpieczną i zawsze świetną kolorystyką/materiałami. Wizualka jest super, ale trochę nudna. Robisz to rekreacyjnie, nie gonią Cię terminy to zaszalej stylizacyjnie :) pokaż rzut mieszkania
boba Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 strasznie skomplikowana ta kuchenka gazowa.. jak na to wnetrze ;) sproboj moze jak ten.. jak mu tam Silvestrini(o) w jakims tam swoim projekcie domu.. ze tylko dysze wystaja z blatu ? hehe ps.. nie sluchaj mnie.. takie tam glupoty wypisuje ;)
araneus Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Przyznac musze ze zajezacnie się prezentuje :] Fajne lampy, a szczególnie ten kinkiet (?) przy betonie - ładnie świeci ;) Właśnie ten kinkiet wydaje mi się dziwny. To znaczy może nie sam kinkiet ale światło wychodzące z niego. Rozumiem poświatę na górze i na dole ale dlaczego po bokach od lampy jest cień? przecież caly kinkiet się świeci. Tak ogólnie to wizka fajna, może rzeczywiście trochę nudna - jak powiedzial sans - zaszalej ;)
buczer Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 bardzo ładne imho 2-3 materiały to max :) http://www.akirasakamoto.com/
Gość ma+ Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 renderki bardzo ładne... stylistyka wnętrza też mi podchodzi jednak mam wrażenie że czegoś tu brakuje. aha i chciałbym zobaczyć rzut, bo coś mi sie zdaje, że gdzieś zniknęła łazienka i kibelek ;)
Maceo Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Jeżeli chodzi o projekt to ja źle bym się czuł przy takim połączeniu blatu kuchennego ze stołem. 1. jakbym jadł to widział bym brudne garki w zlewie i pochlapaną kuchenkę. a to się zdaża, chyba że masz masę czasu i wytrwałości na zmycie miejsca pracy przed zjedzeniem posiłku. 2. zestawienie stół wyższy od blatu jest dziwne, aczkolwiek estetycznie uzasadnione. jednak jak blat będzie miał ok 85-90 cm to stół może dojść do 100 tak? a to chyba nie wygodna sprawa jak na zjedzenie śniadania kiedy jesteś zaspany ;) no nic. czepiam się.
zeet Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Wszysko pięknie ,razi tylko textura kuchni i szafy ,słoje gigantyczne to sekwoja chyba ?
polka dot Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 boba - bo takie gloopoty najlepsze sa ;) peter - imho tez, dzieki! :) mat - dzieki. brakooje detalu, czy czegos groobszego? rzutu nie bedzie, a kibel jest. taka kiszka za telewizorem ;) afaik na 1,7m czy cos w to Maceo - 1. sie na bierzaco sprzata przy gotowaniu ;) 2. jakos pamietam ze to tak wywazylem ze strasznie nie bylo, ale racja nienajlepsze wyjscie chociaz mala przestrzen wymagala ode mnie takich udziwnien. bardzo dobrze ze sie czepiasz, tego mi trzeba :D
Gość obo Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Dla mnie za mdłe to wnętrze, takie monotonne za bardzo.
Georgas Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 zgadzam się z popraednikiem bardzo monotonne wnętrze, nie popisałeś sie za bardzo
polka dot Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 ze z czym sie Georgas nie popisalem? ;)
polka dot Napisano 4 Lipiec 2006 Autor Napisano 4 Lipiec 2006 super. wreszcie jakis milosnik minimala :D dzieki :)
Georgas Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 ze z czym sie Georgas nie popisalem? ;) chodzi o to że dla mnie jest nudne i monotonne, ale render przedni ps. może sie pokusisz o wersje nocną??
KaeMS Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 Chymm wszystko piknie, ladnie - zastanawia mnie tylko jedno : z jakiego drzewa zrobione sa szafa i obudowa kuchni. Przy tej wielkosci sloi to musialaby chyba byc sekwoja :P Nie lepsze byloby modne ostatnio zebrano ?
polka dot Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Napisano 5 Lipiec 2006 nie pokoosze sie o nocna bo nie mam juz plikow. KaeMS, drewno to mogano a na renderze sloje sa wieksze tylko o 30% od prawdziwego rozmiaru :D modne? a co to znaczy :)
polka dot Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Napisano 5 Lipiec 2006 imitacja betonu :) sciany z materialu byly w sypialni ktoorej juz nie ma ;)
Synthax Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 Własnie ta kolorytyka zbyt blada. Technicznie super. Ale tak... bez przytupu. Brak charaktery. Przy tym potencjale umiejętnosci poszukaj jakiś oryginalnych akcentów
polka dot Napisano 17 Wrzesień 2006 Autor Napisano 17 Wrzesień 2006 znaczy jakieś różowe wazoniki i baloniki? :D kurcze jaka wyrocznia :cool:
Rekomendowane odpowiedzi