Napisano 5 Czerwiec 200618 l hi :D kiedys sans i mat zrobili furore wersjami tego mieszkania :D no ja o plany poprosilem i meczylem to juz troche czasu a ze poszedl mi dysk to udalo mi sie tylko te dwa obrazki gdzies n serwezrze znalezc. w sumie to jeszcze wip jest wiec takie niedopieszczone i rendery tez ale nie chce zeby to poszlo w niepamiec. taki koniec w polowie :D comand & conquer ass always ---------------- ---------------- ---------------- pozdrawiam
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Przyznac musze ze zajezacnie się prezentuje :] Fajne lampy, a szczególnie ten kinkiet (?) przy betonie - ładnie świeci ;)
Napisano 5 Czerwiec 200618 l bardzo ładne. bardzo nudne :] Projekt broni się bezpieczną i zawsze świetną kolorystyką/materiałami. Wizualka jest super, ale trochę nudna. Robisz to rekreacyjnie, nie gonią Cię terminy to zaszalej stylizacyjnie :) pokaż rzut mieszkania
Napisano 5 Czerwiec 200618 l strasznie skomplikowana ta kuchenka gazowa.. jak na to wnetrze ;) sproboj moze jak ten.. jak mu tam Silvestrini(o) w jakims tam swoim projekcie domu.. ze tylko dysze wystaja z blatu ? hehe ps.. nie sluchaj mnie.. takie tam glupoty wypisuje ;)
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Przyznac musze ze zajezacnie się prezentuje :] Fajne lampy, a szczególnie ten kinkiet (?) przy betonie - ładnie świeci ;) Właśnie ten kinkiet wydaje mi się dziwny. To znaczy może nie sam kinkiet ale światło wychodzące z niego. Rozumiem poświatę na górze i na dole ale dlaczego po bokach od lampy jest cień? przecież caly kinkiet się świeci. Tak ogólnie to wizka fajna, może rzeczywiście trochę nudna - jak powiedzial sans - zaszalej ;)
Napisano 5 Czerwiec 200618 l renderki bardzo ładne... stylistyka wnętrza też mi podchodzi jednak mam wrażenie że czegoś tu brakuje. aha i chciałbym zobaczyć rzut, bo coś mi sie zdaje, że gdzieś zniknęła łazienka i kibelek ;)
Napisano 6 Czerwiec 200618 l Jeżeli chodzi o projekt to ja źle bym się czuł przy takim połączeniu blatu kuchennego ze stołem. 1. jakbym jadł to widział bym brudne garki w zlewie i pochlapaną kuchenkę. a to się zdaża, chyba że masz masę czasu i wytrwałości na zmycie miejsca pracy przed zjedzeniem posiłku. 2. zestawienie stół wyższy od blatu jest dziwne, aczkolwiek estetycznie uzasadnione. jednak jak blat będzie miał ok 85-90 cm to stół może dojść do 100 tak? a to chyba nie wygodna sprawa jak na zjedzenie śniadania kiedy jesteś zaspany ;) no nic. czepiam się.
Napisano 6 Czerwiec 200618 l Wszysko pięknie ,razi tylko textura kuchni i szafy ,słoje gigantyczne to sekwoja chyba ?
Napisano 6 Czerwiec 200618 l Autor boba - bo takie gloopoty najlepsze sa ;) peter - imho tez, dzieki! :) mat - dzieki. brakooje detalu, czy czegos groobszego? rzutu nie bedzie, a kibel jest. taka kiszka za telewizorem ;) afaik na 1,7m czy cos w to Maceo - 1. sie na bierzaco sprzata przy gotowaniu ;) 2. jakos pamietam ze to tak wywazylem ze strasznie nie bylo, ale racja nienajlepsze wyjscie chociaz mala przestrzen wymagala ode mnie takich udziwnien. bardzo dobrze ze sie czepiasz, tego mi trzeba :D
Napisano 6 Czerwiec 200618 l zgadzam się z popraednikiem bardzo monotonne wnętrze, nie popisałeś sie za bardzo
Napisano 5 Lipiec 200618 l ze z czym sie Georgas nie popisalem? ;) chodzi o to że dla mnie jest nudne i monotonne, ale render przedni ps. może sie pokusisz o wersje nocną??
Napisano 5 Lipiec 200618 l Chymm wszystko piknie, ladnie - zastanawia mnie tylko jedno : z jakiego drzewa zrobione sa szafa i obudowa kuchni. Przy tej wielkosci sloi to musialaby chyba byc sekwoja :P Nie lepsze byloby modne ostatnio zebrano ?
Napisano 5 Lipiec 200618 l Autor nie pokoosze sie o nocna bo nie mam juz plikow. KaeMS, drewno to mogano a na renderze sloje sa wieksze tylko o 30% od prawdziwego rozmiaru :D modne? a co to znaczy :)
Napisano 5 Lipiec 200618 l Autor imitacja betonu :) sciany z materialu byly w sypialni ktoorej juz nie ma ;)
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Własnie ta kolorytyka zbyt blada. Technicznie super. Ale tak... bez przytupu. Brak charaktery. Przy tym potencjale umiejętnosci poszukaj jakiś oryginalnych akcentów
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Autor znaczy jakieś różowe wazoniki i baloniki? :D kurcze jaka wyrocznia :cool: