daymon Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Helou. Tis is maj last łork. aj mejd it in trzy de es max end fałraj. Hołp ju lajk it. Best regards. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 te iglaki przy esowatej sciezce robiłes sam czy miales juz skads gotowe modele? ile mają poly? bardzo ładnie wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 podejzewam ze to plane'y z alpha chanel;] jakos te wersje dzienne sztucznie wygladaja, wersje nocne juz lepiej imo ciut za ciemne;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 No wersje nocne o wiele lepsze od dziennych. Bardziej realistyczne :) Szczególnie ten drugi (pierwszy nocny) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7demon Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 No calkiem fajne, ale czemu w ogrodzie na nocnym renderze, tak dziwnie jest oswietlony teren? od stony mostu jest bardzo jasno, natmiast z drugiej strony tych lamp juz nie, jakby wogole juz tam swiatlo nie padalo. A tak poza tym to jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 podobają mi się dwa ostatnie renderki.. dziwi mnie tylko dlaczego kółka w kosiarce w dzień sa czarne a w nocy jasne :P ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 ładne światełko :) ale sceny wyglądają jak te z tej bajki, o ile nie myle tytułu "sąsiedzi" :) ogólnie ładnie, powiedziałbym "artystycznie" ze względu na z deka cartoonowy charakter :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Masz titling bumpa większy niż cegieł hihihi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Dzięki za komentarze. Krzaki... racja to plane`y z alpha. Co do dziwnie oświetlonego terenu w ogrodzie to hmm..nie wiem wydaje mi sie ,że jest dobrze :) ...kółka w kosiarce ,też się zastanawiam dlaczego są jasne w wersji nocnej :P Tak na mój gust także bardziej podobają mi się wersje nocne chyba tylko takie będe tworzył :) łatwiej jest osiągnąć realizm niż przy ujęciach dziennych. ...cartoonowy charakter wydaje mi sie ,że najbardziej odnosi się do pierwszej pracki , z reszta nie udała mi się ona za bardzo :) nie rozumie tylko tego ,że mam titling bumpa większy niż cegieł hihihi :P:P Pozdrawiam and thanks again. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 tiling bumpa większy niż cegieł ... Nie widzisz na pierwszej fotce, że masz inny tiling (Repeat UV w Maya) dla cegły a inny dla bumpa? Nocne zdjęcia byłyby lepsze gdyby miały więcej świateł, np. w pokojach. Ten krzak na 1 fotce wygląda jak big rzeżucha ;) Reszta OK. W ArchiCadzie to robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaco Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Chodzi o to że tekstura cegieł nie pokrywa się z bumpem, inaczej tekstura Bump musi byc kopią tekstury cegieł najprościej to ujmując. POzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 na pierwszym renderku klimat jak z sąsiadów, 3. jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 ciemne wersje fajniejsze:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gremlinek Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Aj fink that is priti najs łerk, bat samfink its rili bat! Zer ar tu meni in this sceneri... Aj ken kat majself on de ... :) Ale ogólnie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Witam. Praca wykonana w całości w 3ds maxie. Co do tego tilingu to cegły poprostu mają taką strukture,budowe dokładniej to ta nowa technologia z zachodu :P Co wy macie z tymi "sąsiadami" :) ....jakie tu meni kants ??? ja myśle ,że jest w sam raz kantów :P Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 nocne są spoko, pierwsza dzienna wygląda....tylko wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 21 Czerwiec 2006 Share Napisano 21 Czerwiec 2006 ciemne wersje - better :) w dziennych wydaja sie mniej naturalne materialy.. np chodnik przed domem zbyt czysty.. , szkoda ze dwom slupom ogrodzenia przy wejsciu dales taka sama texture jak frontowej scianie domu - za bardzo sie zlewa to.. ta pierwsza scenka to naprawde.. nic innego jak sasiedzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 24 Czerwiec 2006 Share Napisano 24 Czerwiec 2006 wersje w nocy naprawde mi sie podobaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi