Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Helou.

Tis is maj last łork.

aj mejd it in trzy de es max end fałraj.

Hołp ju lajk it.

Best regards.

6copy9lk.jpg

noccopy6il.jpg

12copy8js.jpg

noccopy7kp.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

te iglaki przy esowatej sciezce robiłes sam czy miales juz skads gotowe modele? ile mają poly? bardzo ładnie wyglądają

Napisano

podejzewam ze to plane'y z alpha chanel;] jakos te wersje dzienne sztucznie wygladaja, wersje nocne juz lepiej imo ciut za ciemne;]

Napisano

No wersje nocne o wiele lepsze od dziennych. Bardziej realistyczne :)

Szczególnie ten drugi (pierwszy nocny)

Pozdro

Napisano

No calkiem fajne, ale czemu w ogrodzie na nocnym renderze, tak dziwnie jest oswietlony teren? od stony mostu jest bardzo jasno, natmiast z drugiej strony tych lamp juz nie, jakby wogole juz tam swiatlo nie padalo. A tak poza tym to jest git.

Napisano

podobają mi się dwa ostatnie renderki.. dziwi mnie tylko dlaczego kółka w kosiarce w dzień sa czarne a w nocy jasne :P ?

Pozdrawiam

Napisano

ładne światełko :) ale sceny wyglądają jak te z tej bajki, o ile nie myle tytułu "sąsiedzi" :) ogólnie ładnie, powiedziałbym "artystycznie" ze względu na z deka cartoonowy charakter :)

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze.

Krzaki... racja to plane`y z alpha.

Co do dziwnie oświetlonego terenu w ogrodzie to hmm..nie wiem wydaje mi sie ,że jest dobrze :)

...kółka w kosiarce ,też się zastanawiam dlaczego są jasne w wersji nocnej :P

Tak na mój gust także bardziej podobają mi się wersje nocne chyba tylko takie będe tworzył :) łatwiej jest osiągnąć realizm niż przy ujęciach dziennych.

...cartoonowy charakter wydaje mi sie ,że najbardziej odnosi się do pierwszej pracki , z reszta nie udała mi się ona za bardzo :)

nie rozumie tylko tego ,że mam titling bumpa większy niż cegieł hihihi :P:P

Pozdrawiam and thanks again.

Napisano

tiling bumpa większy niż cegieł ...

Nie widzisz na pierwszej fotce, że masz inny tiling (Repeat UV w Maya) dla cegły a inny dla bumpa? Nocne zdjęcia byłyby lepsze gdyby miały więcej świateł, np. w pokojach. Ten krzak na 1 fotce wygląda jak big rzeżucha ;) Reszta OK. W ArchiCadzie to robiłeś?

Napisano

Chodzi o to że tekstura cegieł nie pokrywa się z bumpem, inaczej tekstura Bump musi byc kopią tekstury cegieł najprościej to ujmując.

POzdro

Napisano

Aj fink that is priti najs łerk, bat samfink its rili bat! Zer ar tu meni in this sceneri...

Aj ken kat majself on de ...

:)

Ale ogólnie fajnie

Napisano
  • Autor

Witam.

Praca wykonana w całości w 3ds maxie.

Co do tego tilingu to cegły poprostu mają taką strukture,budowe dokładniej to ta nowa technologia z zachodu :P

Co wy macie z tymi "sąsiadami" :)

....jakie tu meni kants ??? ja myśle ,że jest w sam raz kantów :P

Pozdrawiam.

Napisano

nocne są spoko, pierwsza dzienna wygląda....tylko wygląda

Napisano

ciemne wersje - better :) w dziennych wydaja sie mniej naturalne materialy.. np chodnik przed domem zbyt czysty.. , szkoda ze dwom slupom ogrodzenia przy wejsciu dales taka sama texture jak frontowej scianie domu - za bardzo sie zlewa to.. ta pierwsza scenka to naprawde.. nic innego jak sasiedzi :P

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności