max_1989 Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Cześć, skrobnełem sobie ostatnio takiego ludzika :), robiłem go dość długo bo wyglądało to tak że robiłem tylko wtedy gdy mi światło wyłanczali :). Materiał to już osławiony przez wielebnego leru "fimo" :) Poniżej fotki: C&C are welcome :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 jak na poczatek calkeim fajnie. - sa proporcje- glowa i nogi zupelnie leza...ale jak masz czasi ochote to modeluj, czemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Niezły Kark Wyszedł Zbyt Schematyczna Klatka Piersiowa.. Ogólnie Ładnie To Wygląda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 on upada? bo wygląda jakby dostał kulkę w brzuch a pozatym modelik fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 a po co mu kapcie? przeciez to wojownik jakis predzej niz domator ;) Nie no dawaj dalej, podpisuje sie pod tym co napisał kurt_hectic apropos proporcji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 ...skrzyżowanie turtlesa z tool'owskim klimatem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 fajnie, widze ze ostatnio jest moda na rzezby:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Hmm ta bron przypomina mi uzywana przez Uruk-Hai (czy sie myle?) Proporcje troche leza (rece! a dokladniej przedramiona i same ramiona), no a klata jak u pirata... ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizmo74 Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Fajny kaloryfer mu zrobiłeś :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Illuvatar Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Kto grał w Warcrafta 3, będzie wiedział. Nie pamiętam imienia tego elfa, ale wiem, zę on tam się w demona zamienił i odszedł. To jego broń. Co do samego modelu, to całkiem ajnie wyszedł. Tak trochę karykaturalnie, ael ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2006 thx za komentarze :) No następna rzeźba będzie lepsza :) Broń jest wzięta z jakiegoś konceptu warcraftowego :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 dobre, wygląda jak z gliny :) 9/10 bo mi się szyja nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Fajny karmazynowy kolorek. Mi szyja sie podoba, cołość jest bardzo ładna, ale tez 9/10 bym dał bo zawsze moze być lepiej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 a siateczke mozna prosic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 23 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2006 prosze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 lol, vv3k70r jak ty chcesz zobaczyć siatkę rzeźby?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 patry skapnięty widać taką siateczke racze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 24 Czerwiec 2006 Share Napisano 24 Czerwiec 2006 Siemka. Rzeźba jest fajna całkiem - tak, jak powyżej panowie pisali :) Mi się podoba ;) Życzę powodzenia w dalszej pracy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 24 Czerwiec 2006 Share Napisano 24 Czerwiec 2006 Max 1989 jeedziesz - widze ze caly czas z czyms kombinujesz - i prawidlowo :0 - cos mi sie wydaje ze sie w duzej mierze (od pasa w gore) inspirowales Dragon Ball'em (popraw mnie jesli sie myle :) ) - ogolnie pomimo jakis tam anatomicznych wad to odbieram to pozytywnie bo cos mi sie wydaje ze z anatomia tez bys sobie poradzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyler Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Niezła robota :D ja też w tym trochę grzebie :D Powiedz mi tylko skąd wziołeś masę FIMO ?? I w jak dużych opakowaniach zdobyłeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi