Napisano 13 Czerwiec 200618 l Cześć, skrobnełem sobie ostatnio takiego ludzika :), robiłem go dość długo bo wyglądało to tak że robiłem tylko wtedy gdy mi światło wyłanczali :). Materiał to już osławiony przez wielebnego leru "fimo" :) Poniżej fotki: C&C are welcome :)
Napisano 13 Czerwiec 200618 l jak na poczatek calkeim fajnie. - sa proporcje- glowa i nogi zupelnie leza...ale jak masz czasi ochote to modeluj, czemu nie.
Napisano 13 Czerwiec 200618 l Niezły Kark Wyszedł Zbyt Schematyczna Klatka Piersiowa.. Ogólnie Ładnie To Wygląda..
Napisano 13 Czerwiec 200618 l on upada? bo wygląda jakby dostał kulkę w brzuch a pozatym modelik fajny :)
Napisano 13 Czerwiec 200618 l a po co mu kapcie? przeciez to wojownik jakis predzej niz domator ;) Nie no dawaj dalej, podpisuje sie pod tym co napisał kurt_hectic apropos proporcji. Pozdrawiam
Napisano 14 Czerwiec 200618 l Hmm ta bron przypomina mi uzywana przez Uruk-Hai (czy sie myle?) Proporcje troche leza (rece! a dokladniej przedramiona i same ramiona), no a klata jak u pirata... ;>
Napisano 15 Czerwiec 200618 l Kto grał w Warcrafta 3, będzie wiedział. Nie pamiętam imienia tego elfa, ale wiem, zę on tam się w demona zamienił i odszedł. To jego broń. Co do samego modelu, to całkiem ajnie wyszedł. Tak trochę karykaturalnie, ael ciekawie.
Napisano 16 Czerwiec 200618 l Autor thx za komentarze :) No następna rzeźba będzie lepsza :) Broń jest wzięta z jakiegoś konceptu warcraftowego :).
Napisano 23 Czerwiec 200618 l Fajny karmazynowy kolorek. Mi szyja sie podoba, cołość jest bardzo ładna, ale tez 9/10 bym dał bo zawsze moze być lepiej :D
Napisano 24 Czerwiec 200618 l Siemka. Rzeźba jest fajna całkiem - tak, jak powyżej panowie pisali :) Mi się podoba ;) Życzę powodzenia w dalszej pracy ;)
Napisano 24 Czerwiec 200618 l Max 1989 jeedziesz - widze ze caly czas z czyms kombinujesz - i prawidlowo :0 - cos mi sie wydaje ze sie w duzej mierze (od pasa w gore) inspirowales Dragon Ball'em (popraw mnie jesli sie myle :) ) - ogolnie pomimo jakis tam anatomicznych wad to odbieram to pozytywnie bo cos mi sie wydaje ze z anatomia tez bys sobie poradzil
Napisano 13 Lipiec 200618 l Niezła robota :D ja też w tym trochę grzebie :D Powiedz mi tylko skąd wziołeś masę FIMO ?? I w jak dużych opakowaniach zdobyłeś ??