Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, skrobnełem sobie ostatnio takiego ludzika :), robiłem go dość długo bo wyglądało to tak że robiłem tylko wtedy gdy mi światło wyłanczali :). Materiał to już osławiony przez wielebnego leru "fimo" :) Poniżej fotki:

warrior26hj.th.jpg

C&C are welcome :)

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a po co mu kapcie? przeciez to wojownik jakis predzej niz domator ;) Nie no dawaj dalej, podpisuje sie pod tym co napisał kurt_hectic apropos proporcji. Pozdrawiam

Napisano

Hmm ta bron przypomina mi uzywana przez Uruk-Hai (czy sie myle?)

Proporcje troche leza (rece! a dokladniej przedramiona i same ramiona), no a klata jak u pirata... ;>

Napisano

Kto grał w Warcrafta 3, będzie wiedział. Nie pamiętam imienia tego elfa, ale wiem, zę on tam się w demona zamienił i odszedł. To jego broń. Co do samego modelu, to całkiem ajnie wyszedł. Tak trochę karykaturalnie, ael ciekawie.

Napisano

Max 1989 jeedziesz - widze ze caly czas z czyms kombinujesz - i prawidlowo :0 - cos mi sie wydaje ze sie w duzej mierze (od pasa w gore) inspirowales Dragon Ball'em (popraw mnie jesli sie myle :) ) - ogolnie pomimo jakis tam anatomicznych wad to odbieram to pozytywnie bo cos mi sie wydaje ze z anatomia tez bys sobie poradzil

Napisano

Niezła robota :D ja też w tym trochę grzebie :D

Powiedz mi tylko skąd wziołeś masę FIMO ??

I w jak dużych opakowaniach zdobyłeś ??

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności