NV Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 O ****** SZOK ........... Nie mogę się doczekać materiałów no i powodzenia. To co zrobiłeś to jest chyba bardziej perfekcyjne niż w realu. :] Chory jesteś ... ;) ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 5 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2007 no pecet rzeczywiscie, na zdjeciu wyglada na taka obla. Przypatrzylem sie przed chwila w aucie i rzeczywiscie ma chamferka tam;] dzieki za komenty panowie:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 nie wiem co powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 nie wiem co powiedziec Ogladajmy w ciszy............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Ten samochod nie jest juz w finished czasami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 W fw jest chyba tylko karoseria a tu jeszcze srodeczek idzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2007 w finished bedzie updejcik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Oby jak najszybciej :D Bo chcialbym juz zmienic tapete :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2007 haha to sobie jeszcze troche poczekasz:P chwilo przestalem modelowac autko, za pare dni bede mogl do niego wrocic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Elegancko wszystko spasowane naprawde super!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 rzeźnik roku!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Ja to widze renderniete maxwellem. Moge Ci nawet oddac licencje:) (nie, nie zartowałem:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Dobra, czarny, nie slodz, tylko dawaj rendery! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 bardzo ladnie :) tylko renderow nie zepsuj :) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 nice and slow - tak tez lubie ;) dawa dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi