Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

pojawila sie nowa wersja przegladarki opera oznaczona numerem 9, posiada kilka bajerow takich ja widgety, podglad stron na kartach, blokowanie reklam

flashowych wystepujacych glownie w portalach oraz mozliwosc wyszukiwania i bezposredniego pobierania plikow bittorrent

http://www.opera.com/download/

pozdr..

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a porzędnej implementacji RSS nie ma :(

Szkoda, na forum operki pisali o tym od Opera9TP :(

I tak to jest najlepsza przeglądarka

Napisano

Mam też Operę Mini na komórce (stary Siemens C65), zdarza mi się internecić w autobusie. Pomimo ekranu 130x130px da radę coś przeczytać.

Bardzo dobre oprogramowanie.

Napisano

Mam tą Operę 9, ale jest pewein problem:

Czasami (ostatnio częto) na stronach pojawiają się flashowe popupy i niestety nie można ich zamknąć kliknięciem w krzyżyk. Da się to jakoś ustawić czy coś? Na Firefoxie bez problemów się zamykały, a tutaj nie da się :/

Napisano

Mi się nie to zdarzyło, ale przyznaję że większość takich popupów traktuję nie krzyżykiem, ale poleceniem 'zablokuj zawartość' ;)

Napisano

widgety jak narazie nie na polska wersje opery....o chba ze ktos lubi zegarki lub pogodynki! :) mi sie podoba phong...ale pozeracz czasu jest mocny wec musialem wywalic!:P Opera Rox bez 2ch zdan!:P

Napisano

mintrill -> Jak wyczaisz jak to naprawicz to daj cynka. niesamowicie mnie to wnerwia.

Ps. Zauważyłem niestety że nowa opera zżara tak o 50% więcej zasobów systemowych niż poprzednia. :-(

Napisano

Mi też dziewiątka się do końca nie podoba, ale niestety nie ma alternatywy ;)

Napisano

Ale co Wam sie nie podoba? U mnie smiga super, duzo lepiej sobie ze wszystkim radzi niz 8, a po ostatnim update, ktory zlikwidowal kilka niemilych bledow jest rewelacja.

Napisano

mnie tylko wQrza ze przy flashu musze 2 rrazy kliknac zeby zaskoczylo!:\ ale tak to nie narzekam...chociaz widgetow nie uzywam to i tak opera ROX!!:)

Napisano

ja tam co tydzień jak nie częściej sobie aktualizowałem operke i musze powiedzieć że niektóre betki działały u mnie lepiej płynniej niż ta ostatnia potrafi zeżreć zasoby kompa jak stronka int sie jej nie spodoba

Napisano

W Operze generalnie brakuje mi takich bajerów z FireFoxa jak kliknięcie MMB w celu otwarcia strony w nowym panelu. Bynajmniej nie chodzi mi o linki na stronach, bo tu działa wyśmienicie, ale o menu zakładki oraz przycisk "Back".

W FF mogłem kliknąc w menu zakładkach na odpowiednią zakładkę LMB aby otworzyć w bieżącym panelu, lub MMB - w nowym panelu.

W Operze ustawiam to w preferencjach i nie ma pod tym względem żadnej eleastyczności.

Napisano

gdzieś była lista życzeń co chcielibyśmy mieć w nowej operze 10 ale nie moge zteraz naleźć tej stronki to byście sobie wpisali co tam chcecie ;-)

MMB w zakładkach przydałby sie

Napisano

heh wlaśnie przeżuciłem się z Mozilli na Opere, do paru rzeczy nie jestem przyzwyczajony, ale ogólnie mi się podoba :)... blokowanie reklam jest super..