Jaskier Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Niedawno zacząłem tworzyć tę scenę, proszę o komentarze, może jakieś pomysly, rady... Czekam ;) A tutaj obrazek w większej rozdzielczości:
blood_brother Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Narazie ladnie:) Musisz teraz zapelnic to roznymi mniej lub bardziej potrzebnymi rzeczami:)
shark_kk Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Bardzo ciekawy pomysł ;) dodaj może jakieś pojazdy ? Oby tak dalej ...
piksar Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 jako że przemysł jest bliski memu sercu to pytam co to będzie i czym są te maszyny
Jaskier Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Napisano 26 Czerwiec 2006 Dzieki chopy za komentarze i jakże błyskotliwe rady :). pikSar: w zamyśle miałem starą fabrykę mydła ;p... a co z tego wyjdzie to sie okaze :P
XaoC Napisano 27 Czerwiec 2006 Napisano 27 Czerwiec 2006 No to jest super sprawa:) Jednak czegos brakuje (no jesli chodzi o modele, na które mało zwróciłes uwagi, to naprawdę podobaja mi się).... To wygląda bardziej jak jakaś stara rozdzielnia 400/220kV - wybacz zboczenie zawodowe:D Ale to dobrze, bo piękne maszyny działaja w tej części przemysłu! Ja po prawej widzę dławik prądu zmiennego 11 i 13 harmonicznej:D Życzę powodznenia bo kocjam industrialne klimaty:)
hkropinski Napisano 27 Czerwiec 2006 Napisano 27 Czerwiec 2006 narazie jest ok, czekamy na detale, pozdr
piksar Napisano 27 Czerwiec 2006 Napisano 27 Czerwiec 2006 XaoC, gdzieś ty widział wnętrzową rozdzielnie 400/220 kV ? Jaskier: zrób otwarty zbiornik z bulgoczącą zieloną/różową substancją.
Gość Deler Napisano 27 Czerwiec 2006 Napisano 27 Czerwiec 2006 a ja czekam na sensowny render, bo modeling to 20% roboty... jedziesz stary
JunioR Napisano 27 Czerwiec 2006 Napisano 27 Czerwiec 2006 wydaje mi sie ze przydąło by sie wiecej detali: jakies zwoje kabli na scianach, tasmy produkcyjne, powyginane barierki i blachy od wejscia, na ziemi jakies poniszczone elementy ( zalezy co było robione w fabryce i czy ona dalej produkuje ), no i hmm.. jakies moze smieci, gruz, pekniecia na scianach, schodach. Popracuj nad tą sceną moze z niej cos byc :]
Rekomendowane odpowiedzi