Napisano 26 Czerwiec 200618 l Niedawno zacząłem tworzyć tę scenę, proszę o komentarze, może jakieś pomysly, rady... Czekam ;) A tutaj obrazek w większej rozdzielczości:
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Narazie ladnie:) Musisz teraz zapelnic to roznymi mniej lub bardziej potrzebnymi rzeczami:)
Napisano 26 Czerwiec 200618 l jako że przemysł jest bliski memu sercu to pytam co to będzie i czym są te maszyny
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Autor Dzieki chopy za komentarze i jakże błyskotliwe rady :). pikSar: w zamyśle miałem starą fabrykę mydła ;p... a co z tego wyjdzie to sie okaze :P
Napisano 27 Czerwiec 200618 l No to jest super sprawa:) Jednak czegos brakuje (no jesli chodzi o modele, na które mało zwróciłes uwagi, to naprawdę podobaja mi się).... To wygląda bardziej jak jakaś stara rozdzielnia 400/220kV - wybacz zboczenie zawodowe:D Ale to dobrze, bo piękne maszyny działaja w tej części przemysłu! Ja po prawej widzę dławik prądu zmiennego 11 i 13 harmonicznej:D Życzę powodznenia bo kocjam industrialne klimaty:)
Napisano 27 Czerwiec 200618 l XaoC, gdzieś ty widział wnętrzową rozdzielnie 400/220 kV ? Jaskier: zrób otwarty zbiornik z bulgoczącą zieloną/różową substancją.
Napisano 27 Czerwiec 200618 l a ja czekam na sensowny render, bo modeling to 20% roboty... jedziesz stary
Napisano 27 Czerwiec 200618 l wydaje mi sie ze przydąło by sie wiecej detali: jakies zwoje kabli na scianach, tasmy produkcyjne, powyginane barierki i blachy od wejscia, na ziemi jakies poniszczone elementy ( zalezy co było robione w fabryce i czy ona dalej produkuje ), no i hmm.. jakies moze smieci, gruz, pekniecia na scianach, schodach. Popracuj nad tą sceną moze z niej cos byc :]