Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

uwielbiam stereogramy, problem tylko ze trzeba je najpierw wydrukowac, bo od robienia zeza na monitor galy szybko bola ;) - ja widze tylko elipsy i kwadraty, ale to pewnie przez to patrzenie na monitor :/

Virus_ - zeby zobaczyc trzeba uwierzyc ;)) a tak na serio to znajdujesz 2 punkty podobnie wygladajace do siebie, gdzies w odleglosci 10 cm, robisz lekkiego zeza majac bardzo blisko twarz do obrazka i powoli oddalasz glowe, w pewnym momencie juz widzisz =) mozna nawet mrugac jak sie dojdzie do wprawy i przesuwac wzrok, fajna sprawa ;)

Napisano

Na ostatnim jakiś znaczek spidermana jest czy coś w tym stylu. Na poprzednim też mało ciekawe kształty. Wybierz sobie trochę ciekawsze rzeczy do zestereogramowania :) bo takie to nic rewelacyjnego.

Napisano
N tym ostatnim widzę jakieś kółko w odnogami :)

Brawo mintrill!! Prawie zgadłeś!! To jest pająk... :)

A co do programu to tło i obiekt ukryty robie w paintcie, a ten efekt 3D w programie Stereogram maker.

Napisano

Na pierwszy rzuk oka wydawało mi się, że jest to jakaś twarz, później skłaniałbym się do jakiejś baszty, wieży, a teraz już sam nie wiem co to jest :/

Napisano

oo jaa, rysujesz tlo w paintcie, potem zaznaczasz obrys tego, co chcesz zeby bylo widac po zezie i przesuwasz z shiftem w prawo, cala filozofia

EDIT:

w updacie to ja widze delfina i duze *P"