Virus_ Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 Oto co stworzylem jeszcze w roku szkolnym na lekcji polskiego :P To straszny quick byl, no i trzeba bylo sie starac zeby nauczyciel nie zobaczyl :D
chveti Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 Ja jak zarysowałem ławkę ołówkiem , to gdy przyszła następna klasa to skończyło się na czyszczeniu wszystkich :) Jak na taką szkolną prackę ołówkiem po ławce to sympatyczne :)
Vorek Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 Ty się lepiej ucz tego polskiego, bardziej Ci się przyda w życiu niż mazanie po ławkach ;] Pozdrawiam
misiekhc Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 nie wiem, ale ja bym to umiescil raczej w wolnych dyskusjach, bo nie wiem co tu pokazujesz? chwalisz sie,ze pomazales lawke? jezeli chcesz pokazac jak rysujesz i dowiedziec sie co robisz zle, to sa takie czarodziejskie narzedzia jak papier i olowke, mozesz tez korzystac z cudow techniki jak tablet :)
chveti Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 Ty się lepiej ucz tego polskiego, bardziej Ci się przyda w życiu niż mazanie po ławkach ;] Pozdrawiam Ale on już teraz woli malować ławki :D
muody Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 weź do szkoły skaner, przyłóż do ławki i wrzuć w lepszej jakości, to się oceni :) gratuluję nauczyciela, chociaż... huh, miałem w gimnazjum taką od geografi, co nie zauważyła dwóch map na szafie podczas klasówki... proporcje niezbyt, weź referki jakieś i porozkładaj na drugiej połowie ławki. albo rysuj nauczycielkę/koleżanki ;]
weinert Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 moze to jakaś nauczycielka taka krzywa jest poprostu.. :)
Virus_ Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Napisano 5 Lipiec 2006 Tak tak, w sumie nie mam skanera, a co do tego ze to w wolnej dyskusji powinno bylo by byc, to sie nie zgodze, bo wiele ludzi umieszcza tutaj swoje szkice i tak dalej, robione tradycyjna metoda :/ A co do tabletu.. bardzo ale to bardzo chetnie, jesli mi jakis kupisz, bo moje skromne kieszonkowe nie pozwala mi na takie szarpniecie sie i kupienie czegos porzadnego. W sumie to moze machne kilka rysunkow :D Ale raczej kolezanek zamiast nauczycielek. Co do nauczyciela, siedzialem w pierwszej lawce :D Ale ja i tak go lubie, tylko taaak bylo nuudno :)
rowr Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 tu moze lepiej widac http://img154.imageshack.us/my.php?image=polak25kh.jpg
kazziu Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 Osobiście wolałem oglądać jaki kolor majtek ma pani nauczyciel trzymając głowę po ławką...
Rekomendowane odpowiedzi