Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Oto co stworzylem jeszcze w roku szkolnym na lekcji polskiego :P To straszny quick byl, no i trzeba bylo sie starac zeby nauczyciel nie zobaczyl :D

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja jak zarysowałem ławkę ołówkiem , to gdy przyszła następna klasa to skończyło się na czyszczeniu wszystkich :) Jak na taką szkolną prackę ołówkiem po ławce to sympatyczne :)

Napisano

Ty się lepiej ucz tego polskiego, bardziej Ci się przyda w życiu niż mazanie po ławkach ;]

Pozdrawiam

Napisano

nie wiem, ale ja bym to umiescil raczej w wolnych dyskusjach, bo nie wiem co tu pokazujesz? chwalisz sie,ze pomazales lawke? jezeli chcesz pokazac jak rysujesz i dowiedziec sie co robisz zle, to sa takie czarodziejskie narzedzia jak papier i olowke, mozesz tez korzystac z cudow techniki jak tablet :)

Napisano
Ty się lepiej ucz tego polskiego, bardziej Ci się przyda w życiu niż mazanie po ławkach ;]

Pozdrawiam

Ale on już teraz woli malować ławki :D

Napisano

weź do szkoły skaner, przyłóż do ławki i wrzuć w lepszej jakości, to się oceni :)

gratuluję nauczyciela, chociaż... huh, miałem w gimnazjum taką od geografi, co nie zauważyła dwóch map na szafie podczas klasówki...

proporcje niezbyt, weź referki jakieś i porozkładaj na drugiej połowie ławki. albo rysuj nauczycielkę/koleżanki ;]

Napisano
  • Autor

Tak tak, w sumie nie mam skanera, a co do tego ze to w wolnej dyskusji powinno bylo by byc, to sie nie zgodze, bo wiele ludzi umieszcza tutaj swoje szkice i tak dalej, robione tradycyjna metoda :/ A co do tabletu.. bardzo ale to bardzo chetnie, jesli mi jakis kupisz, bo moje skromne kieszonkowe nie pozwala mi na takie szarpniecie sie i kupienie czegos porzadnego. W sumie to moze machne kilka rysunkow :D Ale raczej kolezanek zamiast nauczycielek.

Co do nauczyciela, siedzialem w pierwszej lawce :D Ale ja i tak go lubie, tylko taaak bylo nuudno :)

Napisano

Osobiście wolałem oglądać jaki kolor majtek ma pani nauczyciel trzymając głowę po ławką...