ozzyslip Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 hej. nie wiem cdzy ktos z was widzial tutorial robienia auda z 3d palace, robiono tam audi A3. w momencie kiedy koles wycina narzedziem cut dziure na nadkole od nowopowstalych vertexow wychodzą edge...a u mnie tego nie ma :/ pokaze dokladniej o co chodzi... CZERWONE- takie edge(przynajmniej cos w tym stylu) tworza sie w tym video tutorialu a screen jest z mojej sceny gdzie zadnych takich edge'ow nie ma :/ moze to cos z ustawieniami ?? pozmozcie!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 No to nie możesz sam pociachać tych faceów, aby było tak, jak w tutku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzyslip Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 moge moge ale chodzi mi o sam fakt ze przy cieciu max sam robilby 4-scienne face'y a nie zebym ja musial to ciac a poza tym polowa z nich i tak bedzie usunieta:) chodzi mi poprostu o prawidlowe dzialanie cuta.. POMOZIE no :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hynol Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Eeeee.. Z tego co piszesz to Ci działa prawidłowo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzyslip Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 no wlasnie nie dziala prawidzlowo bo nowe vertexy sa zwyczajnie "Stawiane" i nic poza tym a chcialbym zeby mac wyciagal jakeis edge od nich!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
streaker Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 no robił, robił, bo to stary max był, w wersji 7 albo 8 zmienili cuta, żeby nie robił tych NIEPOTRZEBNYCH edge'ów Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyhhh Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 streaker: dokładnie ;) wreszcie ulepszyli cut'a i nie robi tych połączeń xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablos Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Po co mieć wiecej roboty z późniejszym ich uśówaniem, no chyba ze lubisz się bawić;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
vv3k70r Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 teraz CUT jest poprawiony i nei robi tych edgow... do czasu az nei zrobisz gdzies boolean.... wtedy sobie nawymyslac moze (ale nie musi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzyslip Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 Ahaaaaaaaaaaaaa takie buty.... skad wy bierzecie takie informacje ? na temat poprawiania softu itp ? DZIEKI WIELKIE :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huter Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 [...] skad wy bierzecie takie informacje ? na temat poprawiania softu itp ? [...] F1? http://www.google.pl? Strona producenta? Inne strony? Dokumentacje? Gazety? Forum max3d.pl (Widziałem chyba ze 4 tematy nie licząc tego na temat tego "problemu" z funkcją cut ... ja się właśnie tak o Tym dowiedziałem - przypadkiem :P) ...? Wystarczy się interesować i "biec" za nowościami... a choćby nawet zerknąć do wyszukiwarki max3d ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Dokładnie - zaglądasz na stronę producenta i tam masz info o poprawkach/ulepszeniach w każdej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jagi Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Albo jak miałeś wersje 5 i przesiadłeś się na 8 to od razu zauważyłeś, że coś się zmieniło :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts