Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

hej. nie wiem cdzy ktos z was widzial tutorial robienia auda z 3d palace, robiono tam audi A3. w momencie kiedy koles wycina narzedziem cut dziure na nadkole od nowopowstalych vertexow wychodzą edge...a u mnie tego nie ma :/ pokaze dokladniej o co chodzi...

pomoc1iq.png

CZERWONE- takie edge(przynajmniej cos w tym stylu) tworza sie w tym video tutorialu a screen jest z mojej sceny gdzie zadnych takich edge'ow nie ma :/ moze to cos z ustawieniami ?? pozmozcie!!!

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

moge moge ale chodzi mi o sam fakt ze przy cieciu max sam robilby 4-scienne face'y a nie zebym ja musial to ciac a poza tym polowa z nich i tak bedzie usunieta:) chodzi mi poprostu o prawidlowe dzialanie cuta.. POMOZIE no :)

Napisano
  • Autor

no wlasnie nie dziala prawidzlowo bo nowe vertexy sa zwyczajnie "Stawiane" i nic poza tym a chcialbym zeby mac wyciagal jakeis edge od nich!!!!!!!!!!!!!

Napisano

no robił, robił, bo to stary max był, w wersji 7 albo 8 zmienili cuta, żeby nie robił tych NIEPOTRZEBNYCH edge'ów

Napisano

Po co mieć wiecej roboty z późniejszym ich uśówaniem, no chyba ze lubisz się bawić;>

Napisano

teraz CUT jest poprawiony i nei robi tych edgow... do czasu az nei zrobisz gdzies boolean.... wtedy sobie nawymyslac moze (ale nie musi)

Napisano
  • Autor

Ahaaaaaaaaaaaaa takie buty.... skad wy bierzecie takie informacje ? na temat poprawiania softu itp ? DZIEKI WIELKIE :)

Napisano
[...] skad wy bierzecie takie informacje ? na temat poprawiania softu itp ? [...]

F1?

http://www.google.pl?

Strona producenta?

Inne strony?

Dokumentacje?

Gazety?

Forum max3d.pl (Widziałem chyba ze 4 tematy nie licząc tego na temat tego "problemu" z funkcją cut ... ja się właśnie tak o Tym dowiedziałem - przypadkiem :P)

...?

Wystarczy się interesować i "biec" za nowościami... a choćby nawet zerknąć do wyszukiwarki max3d ...

Napisano

Dokładnie - zaglądasz na stronę producenta i tam masz info o poprawkach/ulepszeniach w każdej wersji.

Napisano

Albo jak miałeś wersje 5 i przesiadłeś się na 8 to od razu zauważyłeś, że coś się zmieniło :P

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.